ümit özdağ

mhp kurultayinda umit ozdag in parti baskanligina aday olamayacaginin gerekcesini belirten basin aciklamasini noktasina virgulune dokunmadan yaziyorum arkadaslar:

Bu şahsın, hayatındaki karanlık noktaları kamuoyu önünde ve milliyetçilerin kabul edilebileceği gerekçelerle açıklamadığı sürece MHP asla yeri yoktur. Söz konusu kişinin, yapması muhtemel ikna edici açıklamaları, onu ancak parti üyesi olma noktasında ve şayet MHP'liler ittifak ederlerse asgari şartlara sahip kılacaktır. Yurt içi ve yurt dışı odaklarla karmaşık ve kuşkulu ilişkilere girmiş bir şahsın, lider ülke Türkiye * ülküsü ile yola çıkmış ve büyük Türk milletinin bekasını hedefleyen milliyetçi bir partide, değil Genel Başkan adaylığı, parti üyesi bile olması söz konusu olmayacaktır. Dünyayı yönetmeye talip küresel güçlerin artık her yerde karşılaşılan yerli uzantılarının, kim olurlarsa olsunlar Türkiye nin ve Türk milletinin yegane umudu, bugüne kadar tertemiz ve lekesiz kalabilmiş MHP ye sızmalarına asla izin verilmeyecektir.

bu basin aciklamasinda umit ozdag in uzantisi olarak kastedildigi kuresel gucu yaziyorum arkadaslar (bkz: george soros)

gercek george soros un amerika ve israil cikarlari dogrultusunda calisan vakiflar, yardim kurumlari, elemanlar bulup bunlara ciddi maddi destekler veren yahudi asıllı bir dolar milyarderi oldugunu hepimiz biliyoruz. dunyada perde arkasindan yonettigi bir cok olayida biliyoruz.

(bkz: kadife devrim)
(bkz: turuncu devrim)

maalesefki umit ozdag da george soros un maasli bir personelidir. kanit derseniz tabiki maddi bir kanit gosterilmez hicbir zaman boyle ince operasyonlar icin. sonuca ancak kisinin goruslerini, soylemlerini, okuyup bu soylemlerin kimin cikarlariyla ortustugunu okuyarak goruruz.

umit ozdag in soylemlerini dikkatli okursak bu soylemlerin amerikan ve israil cikarlariyla noktasi noktasina ortustugunu gorursunuz. kendisi surekli kuzey iraktaki kurtleri hedef gosterip milliyetci kitleden puan toplamaya calisiyor. ama gozumuzden kacan sey bu insanin hep tek basina kurtleri hedef gostermesi. nedense bu kurtleri kullanan,destekleyen perde arkasindaki israil ve amerikadan soz etmez. bu yaptigi:

(bkz: hedef şaşırtmak)
(bkz: hedef saptırmak)

george soros un umit ozdag vasitasi ile turkiye de sayıları giderek artan milliyetci kitleyi kontrol altinda tutmak, yonlendirmek uzerine oynadigi oyun bozuldu. allah digerlerinden korusun bu ulkeyi.