bugün

güler zere

yazmayayım diyorum ama bir yerden sonra insan kendini tutamıyor. kardeşim ikiyüzlülüğün, aptallığın, ahmaklığın bir sınırı yok mu?

kadın 3 asker, 1 bekçi ve 9 vatandaşın ölümünden birinci dereceden sorumlu deniyor, ama devrimciydi halk için hede hödö yapmıştı, barış, kardeşlik, sömürüye son diye cevap geliyor. lan mal mısınız? öldürülmelerine ortak olduğu 13 kişi uzaylı mı, sakat bıraktıkları asker mars'tan mı gelmiş? ondan sonra da 'beni ölümün kıyısına getirdiler, yaşama hakkımı gasp ettiler' diye ajitasyon yap. sen kaç tane insanın yaşama hakkını gasp ettin diye sormazlar mı adama.

hayır mantığa bak; o istediği gibi adam öldürsün, gencecik askeri, polisi de masum vatandaşı da dilediği gibi vursun ama sen onu hapse atınca faşist ol. sonra kanser olup geberdiğinde o insanlık timsali devrim şehidi sen adi katil oluyorsun. oh amına koyayım dünya size güzel.

güler zere için sağa sola yaşama hakkı kutsaldır diye böğürürken, sizin devrimci şiddet benim ise orospu çocukluğu dediğim halttan dolayı öldürdüğü biçarelerin yaşamının kutsallığı umurunuzda mı?

önce takır takır adam öldür, heyo devrim yapcaz diye adam vura vura orgazm ol sonra bir şekilde yakalanınca, ölünce gel burda ağlayıp sızlayarak ezik edebiyatı yap. kafanızın içinde beyin yerine bok mu var sizin?

vallahi bilmiyorum hap filan mı yutuyorsunuz bu hale gelmek için. insan nasıl bu derece kendi çalıp kendi oynar, nasıl bu derece salak olur anlayan beri gelsin. siz ne bok yerseniz yiyin ilerici ve devrimcisiniz, karşınızdakiler ne yaparsa yapsınlar gerici, faşist. mantığınızın da devriminizin de götüne koyayım.