bugün

29 nisan 2010 odtü yerleşkesinde yaşanan olaylar

küfürle siyaset yapılmasına temelden karşı, ve bu yöntemi tamamen faydasız bulmakla birlikte, küfürden rahatsız olanlardan peşinen özür dileyerek yaşanan olaylar ve söylenen sözler üzerine:

bu orospu çocuğu pkk sempatizanı kürt milliyetçisi yavşaklar her zaman faşisttir. her zaman haksızdır, her zaman it oğlu ittir, orospu çocuğudur. sebep?

bizim pkk'lı olmanın, ona sempati duymanın nasıl bir nasıl orospu çocukluğu olduğunu açıklamaya lüzüm görmememiz bu orospu çocuklarını ve bu orospu çocukluğunu destekleyecek tıynette insanların bu kadar pervasız ortada dolanmalarına alışık olmamamızdan.yeni yeni türedi bu yaşam formu.

yok hayır, biz bu ibneye gıcık olmakla birlikte, sadece çok gıcık olduğumuzdan böyle söylemiyoruz. esasen bu terörü ve onun yardaçıklarını, hangi siktiğimin yurdununun yurtseverleriyse, devrimci yurtsever gençliğini insan sınıfında değerlendirmek için done aramakta hayli ısrarcı olmamıza rağmen bulamıyoruz. zira pkk'nın eruh baskınından bu yana sözümona savundukları bölge halkına, devletin güvenlik güçlerine, ve düşmanlık ettikleri türk milletine verdikleri zararlar, insalık dışı infazlar, en klişesinden kundaktaki bebeğe yaşından fazla boyu kadar kurşunlar, basılan köyler, can korkusu ve silah zoruyla bölge halkından toplanan maişetleri, bölge insanını sürekli bir endişeye, güvensizliğe mahkum edişleri biz her seferinde pkk'yı adlandırmaya çalıştığımızda yakamızı bırakmıyor.

biz 30 yıldır bu orospu çocuklarıyla tanışırız, biz otuz yıldır her gün bu orospu çocuklarına orospu çocuğu demek için bir sebep yazarız kenara. bu orospu çocuklarıyla bunları destekleyen orospu çocuklarının orospu çocuklukları artık bizde darb-ı mesel olmuş, orospu çocukluklarına hergün yeni bir sebep göstermelerine rağmen biz artık fazla da sebep aramayız onalra orospu çocuğu demek için. otuz yılda mebzul miktarda sebebimiz olmuştur zira. leb demeden leblebi demektir bir nevi.

peki sizin grubunuzun bilinçaltında nasıl bir orospu çocukluğu yatıyor?