bugün

malafatkokteyli

#7931777 numaralı entry'si ile şok eden, insanın kanını donduran, insanlık nerde dedirten, gerçek yüzünü gösteren yazar. klavye paralı değil, aşınmaz tabi, ama öldürmenin bile haklı sebepleri olabileceğini söylediğin bu yazınla, öldürülmenin bile mutlaka bir sebebinin olacağını söylediğin bu yazınla ne amaç elde etmek istedin? popülerlik mi, yoksa dikkat çekmek mi? ya o acılı babalar yerine sen olsaydın? aynı şeyler senin kızının başına gelseydi?

(bkz: yobaz)
utanır siler ya da ondan habersiz silinir; o silmeden bahsi geçen entry'sini buraya kopyalayayım da ne olur ne olmaz, neden bahsettiğimiz anlaşılsın gelecek nesillerce:

izmir deki katilin bölge kızlarına katkısı

izmir'de yakalanan seri katilin izmirli, çoğunluğu teşhirci ve adları kolaya çıkmış kızlarımıza hatırlattığı ahlaki olgulardır.

bu kızlarımız allah tarafından gönderilen bu uyarıyı ciddiye alır ve edep, haya sınırlarını aşmadan günlük rutinlerine devam ederse bu hem kendi hayırlarına, hem cennete doğru kendilerine açılan kapı için hem de izmirin refahı için münasip olacaktır.
nur suresi'nde dediği gibi, allah işiten ve duyandır, şüphesiz ki feraha ulaştırır Yeter ki şeytanın edepsizliklerine uymayın.

siz hiç gördünüz mü türbanlı bir kızımızın tecavüze uğradığını? hayır.. gasp edildiğini..? hayır.. neden çünkü onlar helallerine gözükürler ve yüce allah'da onları iyi insanlarla karşılaştırır. sen oranı buranı ne tür insanlara karşılaşacağını bilmediğin yerlerde haram olanlara gösterirsen şeytanın aklına girdikleride seninle uğraşacaklardır. sen böyle dolaşırsan öldürülürsünde, herşey de olur. kendi ırzınız, namusunuz, kuyruk sallayıp kötü yola sevk ettiğiniz, aklına şeytanı soktuğunuz mümin kardeşlerimiz için biraz daha dikkat etmekte fayda var.

(malafatkokteyli, 28.04.2010 20:55)