bugün

aşk ı memnu

en gerçek profil bihter'dir bu dizide. evet sevmiştir, aşık olmuştur ve sırf bu yüzden onlarca hata yapmıştır. behlüle çemkirip durmak, hırsından onun canını yakanı yani behlülü üzmeye çalışmak, kendi en ufak şeyde daha çok yıkılacağını bildiği halde rest çekmek vs. Hepsi biraz kadınlık içgüdüsüdür. Evet biraz kinci kadın modeli belki ama aslında "hayır benim olucak benim benim!" şımarıklığından değil aşk yüzündendir. O bu kadar sevdiği halde behlül git sıkıldım artık demiştir kendisine, neden iyi ve masum kızı oynasın ki?
nihal, daha önce defalarca söylediğim gibi sümsük kızların temsilcisidir. yapışkan, sevimli gözükmeye çalışıp da inceden erkeklere yazan, genelde tek hedefleri erkek olan ezik kızlar behlül-nihal ilişkisini çok isterler. e çünkü bi işaret onlara, kızlaaar bakın bihter gibi hırslı ve güzel bi kadını bile bu boktan halimizle sevimli ve aptal olursak geçebiliriz! diye.
bihteri'me kızmayın o gerçek bir kadındır, hata yapmıştır ama bedelini behlül'den çok daha ağır ödemektedir. Eh erkek ya o yine bişekilde sıyrılıyo tabi "erkek" çünkü.

behlül falan değil de derdim, tek isteğim nihal gibi sümsük kızların kazanabileceğini göstermesin bize şu dizi. lütfen! adalet bu değil, çoğalmasın böyle yavşak kız modelleri.