bugün

açılın ben mühendisim

arkadaşla konuşurken araya giren muhabbettir. arkadaş mühendislik okuduğu gibi başka bir mühendisliklede çap * yapmaktadır. ancak kendisi sırf doktor diye ferhat göçeri, sırf doktor rolünü oynadı diye kutsi'ye hayran olmuş, doktor delisi bir arkadaştır.

x arkadaş: kızım doktorun karizması var her türlü, beyaz önlüğü geçtim, her hangi ani bir sağlık sorunu olduğunda açılın ben doktorum der ver öyle anlarda kim bilir kaç can kurtarır. kutsal bir meslektir. benim bir doktor koca bulmam şart.
unitedcolor: kızım biz mühendislik okuyoz ki sen çift dikişli olacaksın, bu demektir ki bize daha ilk dakikada yaftalama gelicek, aaa bunlar odun! denicek. 2 odun bir olur samanlık seyran olur, boşuna içlenme.
x arkadaş: yok yok benim kessin bi doktor bulmam şart ki şart!
unitedcolor: gazeteye bak yarın ilan vericem, acil doktor sevgili aranıyor diye. böylede bulamazsak dizi kırıp oturmak lazım aşağıya.

mühendis olabiliriz ama bize uzaylı muamelesi yapmayın, istatiksel konuşmalar, teknik sözcükler konuşmalar esnasında havada uçabilir ama ortama ayak uydururuz yine de.
güncel Önemli Başlıklar