bugün

jaheira

daha çok, kendisi hakkında "yeterince" bilgi sahibi olmayıp da, fikir sahibi olanlarca yaftalanan yazardır.

eleştirdiğin kişiyi önce bi tanı, iki satır yazdığını oku di mi? yanlış anlaşılan tüm özelliklerine gereken cevabı gereğinden fazla vermiştir zaten.

yeniden milletin okumaya üşenmesi sonucu, açıkladığı, netleştirdiği konuları tekrar önüne getirilen ve bunları tekrar açıklamak zorunda kalan yazardır ayrıca. kendi nicki altına yazı yazanların zahmet etmesini istemediğinden: "ismim altında entry görme ihtiyacı hissetmiyorum" demiştir, bu da dünyanın etrafında döndüğünü zannetmediğini yeterince kanıtlar. yukarıda açıklayıp, milletin okumaya üşendiği üzere, açıklama şudur:

--spoiler--

sevmeyebilirsiniz beni, bunu dile getirmek için gereksiz yorumlara, saçma benzetmelere gerek yok. ben size sizi sevmediğimi özel mesajla söylüyor muyum? ya da sevebilirsiniz beni, ama bu sevginin bana bir yararı var mı? yok. kendini beğenmiş biri olmadığımı yeniden vurgulayarak, ismim altında entryler görme ihtiyacı duymuyorum. teşekkür ederim, değer verip, okuyorsunuz yazdıklarımı. okuyup yüzünüzde bir memnuniyet, bir gülümseme yaratabildiysem ne mutlu bana. ama kendini bilmez, kendi sikimtrak düşünce sistemine uymuyorum diye beni yaftalayan, iftiravari şeyler yazan zevzekleri görürsem moderasyona şikayet etmem, gerekirse bir çok insanın görebileceği bu başlık altında ayar vermeye çalışırım.

sevginizi bana, öfkenizi başka yere yöneltiniz.

--spoiler--

bu başlık altına yapılan yorumlar iftiravari, yaftalama amaçlı, tespitçi olmadığı sürece bunlar jaheira tarafından eyvallah denilip, bir memnuniyet duyulup, mutlu olunacak yorumlardır. yapılacak kötü yorumlar da mantıklı, yerinde ve doğru olduğu sürece şahsım tarafından anlayışla karşılanacak, kesinlikle karşı çıkılmayacak ve oturup düşünmemi sağlayacak olan yorumlardır. ama dediğim gibi, tüm bunlar dışında, tek cümlelik bir tespitçilik, çamur atmalık yorumlar olursa, onlara "buradan" cevap verme, düzeltme, düzenleme yoluna giderim.

kimse de, kimsenin benim hakkımdaki yorumunu merak etmeyeceğine göre, boşu boşuna yazılan bu yorumların, boşu boşuna yer işgal etmesini istemediğimden, kişilerin benim hakkımdaki çok mühim olan memnuniyetlerini ya da memnuniyetsizliklerini buradan bildirmelerinin gerekli olmadığını düşünüyorum.