bugün

reza zarrab

Ebru Gündeş'in eşi.
Zarrab Türkiye'de adını ibrahim Tatlıses'in henüz çocukken Bakü'den alığ getirdiği şarkıcı Günel ile olan ilişkisiyle duyurdu. Günel ile Bakü'de 16 yaşındayken başlayan ve daha sonra aşka dönüşen ilişkileri 4 yıl önce yerleştiği istanbul'da devam etti. ikilinin sırları ayrılık sürecinde ortaya çıkarken Zarrab'ın kim olduğu soruları da gündem oluşturmaya başladı.

Ayrılık sürecinde Günel bir anda Ebru Gündeş'i suçlayarak sevgilisini elinden almakla suçladı. Ancak Zarrab, ayrılıktan 2 ay sonra Gündeş ile çıkmaya başladığını açıklayarak şimdi eşi olan sanatçıya ilk günden itibaren sahip çıktı.

reza Zarrab 13 Temmuz 1984'te Bakü'de doğdu. Çalıştığı iş kolları arasında armatörlük, kuyumculuk, petrol ticareti ve bestecilik de yer alıyor. Yaptığı şarkılardan Eski toprak'ı Sibel Can, Ölümsüz Aşklar'ı ibrahim tatlıses, neden'i de ibrahim Tatlıses yorumlamıştı.

Zarrab, adının duyulmaya başladığı ilk günden bu yana zenginliği ve hediyeleri ile gündem oluşturdu. Gündeş'e düğün hediyesi aldığı son model BMW'den sonra kendi tersanesinde yaptırdığı yatla da çok konuşuldu.

En son "kafana sıkarım" dediğini iddia ettiği Günel ve ailesinden davacı olan Zarrab kavgayı mahkemeye taşıdı. Bu kavgaya gündeş hiç dahil olmadı. Müziğe olan yarı profesyonel ilgisi zarrab'ı ibrahim Tatlıses'ten Sibel Can'a kadar hayranı olduğu ünlü sanatçılarla tanıştırdı. Ve şimdi yine hayranı olduğu ebru Gündeş ile evli.

Bakü'deki işlerinin yanı sıra Kapalıçarşı'daki kuyumcu dükkanındaki mücevher işlemeciliği ve ticaretiyle adını duyurmaya başladı. Yalova'da bir tersane kuran Zarrab çalışma ofisi olarak Metroport'u tercih etti. Ataköy konakları ve Şişli Elite residance'ta evi olan Zarrab hem azerbaycan hem türkiye pasaportu taşıyor.