bugün

bursa halı sahalar bize dar part 10 zirvesi

bu zirvenin ilkine katılmıştım. adı da bursa halı sahalar bize dar zirvesiydi, sene 1997 falan. sonra 2, 3, 4 derken 10'uncusu gelmiş de çatmış? şaka bir yana adı neden part 10 la?
önceki zirveye katılmış çok da eğlenmiştim, ilk zirvemdi. maçta da gayet iyi oynadığımı düşünüyorum ki arkadaşlar sağolsun man of the match falan dediler. hazır geçen maç en iyi adam seçilmişken zirvede bırakayım diyorum, gelmeyeyim bu zirveye. efsane olarak kalayım. şimdi yeniliriz, bacak arası çalım yerim falan. yaptığımız tüm karizma gider. ayrıca salca da geliyor ki hiç hazetmedim adamı. gol kaçıranı çaylak yaparım tehditleri, maça 37 dakika geç gelmesi falan...
gerçek şu ki: aslında gelmeyi çok isterdim, hatta yüzde 0,00001 gibi bir ihtimalim bile olsa o ihtimali zorlar, arkadaşlarımı yalnız bırakmazdım. ama sağlık ile ilgili sorunum nedeniyle gelemiyorum. hem maçı hem muhabbeti kaçırıyorum.
sözüm daha önce hiç zirveye gitmemiş arkadaşlara. gitsem mi gitmesem mi, nasıl olur ki gibi bir düşünceniz varsa mutlaka gidin. hem güzel, müthiş centilmence geçecek bir maç yapın ve de bu güzel insanlarla tanışın, vakit geçirin.

takımım kazanan takım yine tekelspor'u alt eder inşallah, eğer kadrolar karma yapılmazsa tabi.
defans çok boş kaldı laaa dedikten sonra inşallah aklınıza gelirim. güzel bir maç ve güzel bir gece olur umarım, ki öyle olacak hiç şüphem yok.