bugün

nüfus cüzdanlarından din hanesinin çıkarılması

basit bir hane ve basit bir işlemdir. bunu komplike hale getirmek, vay efenim böyle böyle yapıyolaaaa diye dövünmek yersizdir. o yapmış, sen yap(a)mamışsın. bu kadar.

fikrini beğenmediği yazara 3-5 sözcük ekseninde geçen boş küfürler etme, sonunda bir şey bulamayınca yalancılıkla suçlama numaralarını geçelim bi kere. bu numaralar ilkokuldaydı. bir şeyleri ispatlamak isteyen, bunu bu başlıkta yapmaz. bunu burada yapan ise, kendini göstermeye "ihtiyaç" duyandır. böyle bi ihtiyacım olmamasından dolayı mutluyum. zira bu boş sidik yarıştırmaları, küfür edip feci ayar verdiğini zannetmeleri aştım. sıkıldım. bu sözlüğe geldiğimden beri de polemik oluşturcak entry'ler girmekten kaçınıyorum. ne bokuma yarayacak aq?

sevgisiz kalmışlığının, dışlanmışlığının acısını, kendileri gibi olmayanlardan çıkarmak da sözlük bağımlılığı kadar ciddi bir rahatsızlık. burada ne kadar süperimsi biri olduğunu kanıtlamaya çalışmak yerine, kendini bir süre dış dünyaya kapatmak, ergenliğin getirdiği gereksiz agresifliği, eziklik duygusunu atmak, sonra bir birey olup düşüncelerini, yüz yüzeyken de aynı şekilde ifade edecek düzeyde dile getirmek daha doğru olacaktır. görüyorsunuz ya, börtü böceğe kızamıyorum da artık.

o değil de, ne kafa siktiniz arkadaş?! tüm gün el takip butonunda, "laf sokmalıyım laf sokmalıyım, iiii" diye beklemek yorucu olsa gerek.
uykum geldi aq.