bugün

nüfus cüzdanlarından din hanesinin çıkarılması

girdiği entry sayısı şahsımın 3 katı olan asosyal mantarların, haklılığını, dayanağını bilmeden ispatlamaya çalıştığı "prosedür". bir de bunlar benden 2 yaş büyük olup da, sözlükteki herkesi ergen yerine koyanlar, okudukça yarılıyorum.

kendi dışında herkesi toplum sorunlarında duyarlı zanneden, süper aktivist, eyleme gittiğini laf arasına sıkıştırmaya meyilli dangalak tayfa, kendini bi bok zanneder; ancak bi bok bile değildir. öyle adam olunmuyor, seni yemişler.
bir tek siz eylemlere katılıyorsunuz di mi dingiller? bunu övüntü malzemesi olarak kullanmaktan hoşlanmıyorum; ama bu durumda kısaca değinmek zorundayım. bayrak salladığım yürüyüşleri saysam birilerinin götü düşer. belki o seviyeye düşüp hepsini listelemeliyim ha? yeter bence. asıl konumuza dönelim.
sokakta yürürken, hadi çok meraklısınız- eylemlerde ve bunun gibi birçok yerde kimliğimi gösterdim, sonuç değişmedi. ben, müslüman olmadığım için cop yeyince mi rahatlayacak mastürbatörler? onu da yemem, hukuktan haberimiz var. 2. sınıf internet sözlüklerinde siyasi entry kasmak yerine gidin biraz kanun neyim okuyun. belki cahilliğiniz kapanır. hem kadro beklerken de sıkılmazsınız.

gerek kimlik gösterme konusunda, gerekse başka konularda birçok polisle küfürleşmeye kadar giden olaylar yaşadım; ama yok. tek anarşist sizsiniz aq, düzenin adamı biziz. islam'ı sildirmeyi götü yemeyen sizsiniz, ergen(?) biziz. siz cop yediğiniz için ezik değil, kahraman oldunuz! vay be, çok etkilendim.

eyleme katılacak kadar cesaretin var da, din hanesini sildirmeye mi götün sıkışıyor?