bugün

mustafa balbay 300 gündür tutuklu

solcularda bu kafa varken uzayacak durumdur.

adamlar en az 20 yıldır çeşitli dernek, kurum ve kuruluşlar altında, fakir çocuklarını bedava okutarak, ev-iş vererek örgütleniyorlar. bilmem kim cemaati deniyor.

bu cemaatin bir kurumu batacak gibi olursa içlerinden birisi evini satmayı göze alıyor kurtarıyor. kendi başa getirdiği başbakan, aslında tam zıttında olmasına rağmen, dtpliler'e tölerans tanıyınca vazgeçmiyor desteklemese bile oyunu eksik etmiyor.

gel gelelim solcular, yine bu adamların bölünmeleri için çıkardıkları haberlerin ardından, o zaten bizi şurda satmıştı, bu zaten bizi şurda satmıştı diyor.

ey türk solu; 70 senedir iç anadolu'dan oy alabildin mi? kayseri'den, sivas'tan milletvekili çıkarabildin mi? konya'da miting düzenleyebildin mi? bir sor bakalım niye düzenleyemedin?

çünkü atatürk ideolojisine bağlı olduğunu belirten insanların kurdukları kurum ve kuruluşlar paradan başka bir şey düşünmüyor. herhalde atatürk sevgileri paranın üstündeki resimlerden ileri geliyor. sorsan esas atatürkçü biziz onlar yalan diyor. desteklemiyor. deniz baykal yanlış politika izleyince onun partisine oy vermem oluyor, sonra türk solu oy alamıyor.

böyle yazınca şimdi aradan radikal solcular fırlayıp, chp solcu değil tkip, tkp bıdı bıdı diyecekler, onlara buldukları en yakın kumda oynamaları gerektiğini hatırlatıyorum, zira zaten tamamı toplansalar ancak kumdan kale yaparlar.

birilerine yazık oluyor, türkiye'de bir şeylere yazık oluyor ama burada bu suçu işleyenler kadar bizler de bu suçlara ortağız. içindeyiz. göz yumarak içindeyiz. demokrasiyi gerektiğini gibi kullanamazsan zamanı geldiğinde birisi demokrasiyi suistimal eder ve sen de sadece susarsın aynı bugün olduğu gibi. karşı durduğun görüşte çekirdekten yetişmiş en az 5 milyon seçmen var. hala daha da yetişmeye devam ediyor. sen hala izmirli insanları eleştir. sonra da solcuyum diye geçin.