bugün

eshot

eskiden örnek bir kurum iken şimdiizmir büyükşehir belediyesinin ayak bağıdır. genel müdürü gül şener* adındaki bayan kendi imparatorluğunu kurmuştur. hatta aziz kocaoğlu kendisine söz geçiremez, istediğini yaptıramaz. bu hanımefendi yüzünden eshot sürekli zarar eder hale gelmekle kalmayıp önümüzdeki iki sene içinde 100 milyon dolara kadar zarar edeceği hesaplanmıştır. üçyol-üçkuyular metro ihalesinin 61 milyon dolar olduğunu düşünürsek bu beceriksiz ve plansız yöneticiliğin izmir'e ne kadar pahalıya patladığı açıktır.

ayrıca en ücra köylere bile otobüs gönderilirken, gül şener ile iyte'deki bir hoca arasında husumet olduğu için bir devlet üniversitesi olan iYTE'ye adam gibi otobüs koyulmamaktadır. izmir'in en pahalı otobüs tarifesinin uygulandığı iyte-üçkuyular hattı otobüsleri kampüsün içine bile girmeyip onlarca öğrenciyi fırtınalı ve dağlık kampüste yürümek zorunda bırakır. söz konusu bayanın kulakları her gün yüzlerce iyte'li tarafından çınlatılmaktadır.

aziz kocaoğlu böyle beceriksiz kişilerin işine son vermediği sürece bir sonraki seçimde izmir'e akp bile girer, benden söylemesi.