bugün

rtük

cnbc-e dizisi olan nip/tuck'a çıplak halde seviştikleri için uyarı da bulunmuş kurumdur. sevişmenin çıplak halde değil de nasıl yapılması gerektiğini amerikalı ve avrupa'lılara öğretmesi gerekir kanımca rtük. doğru ya bu kadar sevişgen bir toplum sevişmeyi bilmiyor. öğretmemiz lazım onlara nasıl sevişilir. batı bu bilgiden yoksun kaldıkça hiçbir şekilde ilerleyemeyecek çünkü. yazık onlara. hep onlar mı bizi ileriye götürecek biz onları biraz da ileriye götürüp sevişmenin çıplak olarak yapılamayacağını göstermemiz lazım.

ayrıca cnbc-e dizisi olan gossip girl'e gençlerin sevişme, öpüşme sahneleri senaryonun gerektirmediği kadar abartılı bir şekilde verilmektedir cümlesini içeren bir uyarı da bulunmuşlardır. bizim rtük senaristliğe soyunmamışlığı kalmıştı onu da yaptılar netekim. ulan o diziyi kaç kez izledin? senaryo'yu nerden biliyorsun ki bu yorumu yapıyorsun._?

ayrıca kan,şiddet tvlerimiz türk yapımlarımızda bu kadar varken neden sadece sevişme sahnelerine ve sigaraya yasak konur! amaç din midir yoksa toplumu düşünmek midir? hayır ikincisiyse cevap o zaman yanlış şeyler yasaklanıyor.