bugün

bir üniversitede yaşanabilecek en dumur olaylar

birazdan vereceğim örneğin içinde bulunduğu yegane durumlardır.
buna hikayenin temelini oluşturan tepkiyi verecek kesimler de elbet olacak da kopyala bu entry i yapıştır bir sözlükte yaşanabilecek en dumur olaylar başlığına, beni yorma.
şöyle ki aylardır elalemi yusuflattıran bir vizenin yarım saat öncesidir. sınıf harıl börül çalışmakta, çalışmaktan sıyırmış bünyeler de hararetlerini dindirmektedir. tipin birisi sorar "beyler zıdıvıdı negatif olursa ne oluyordu?" akabinde cengaver yiğit cevap verir. "bozulmuş hiperbol olur o hacıı, bozulur o, bekaretini kaybeder, ehehe"...
o an ki sınıfta soğuk rüzgarlar eser. cengaverin yanında oturan sığır der ki "abi sınıfta kızlar var napıyorsun ya?"...
"sınıfta kızlar var"... şimdi düşünelim. bekaret bir küfür mü? hayır. küfür olsa bile bir kızın, kadının artık her ne boksa amına koyim onun yanında söylemek ona bir zarar verir mi? hayır. ne ki şimdi bu o zaman? sen türkiye nin en baba üniversitelerinden birine girmişsin ama kafan sabit. örümcekler ağ yapıyor o kafaya. kertenkeleler kuyruklarını bırakıyor. zemin yarım karış asitle dolu ve giderek parkeleri kabarıyor.
kadınların yanında küfretme. bekaret hayattaki tek tabun olsun. bunlara rağmen üniversiteliyim diye ortada gururlan. matematiği, fiziği sığır bile gece gündüz çalıştırsan yapar. kafanın değişmesi zor ama işte.
başta da dedim bu zihniyetteki çok fazla yazarın burada da olduğunu görüyorum. eksi yağmuru başlar zaten yakın tarihte. neyse ben içimi döktüm lan.