bugün

sevgiliyle tek kişilik yatakta uyumak

bi de öylesine aynı yatakta uyunup sonra sevgili olma durumu vardır..en alakasız kişidir o misal..sen "beni sikseler bunu sikmem" diye düşünüyosundur..sonra o gece bi partiye gidilmiştir dönüşte "hadi seni eve bırakayım tek gitme" der bi taraf , diğeri de "e iyi o zaman madem getirdin bu kadar bari gitme burda uyu sen de nolcak ki" der..

sonra , kız susar çocuk ona su getirir tam o suyu içtikten sonra alkolun de verdiği etkiyle midir nedir kızı hıçkırık tutar..öküz değil çocuk da tabii "dur seni korkutayım da geçsin hehe " der , odayı aydınlatan pembe ışığı söndürür , pamjuru kapar kızın kulağına "bö" diye seslenir..

bir aşk ki , bö ile başlasın..mamahif olan olmuştur kız bu "bö" diye seslenen çocuğa sarılmak suretiyle cevap vermiştir..

sonracığıma , sabah saat 9 sularında uyanılır..fırından çıkmış iki ekmek gibi olmuş bu iki genç insan o andan itibaren maalesef sevgili olmuşlardır..

artık bu sevgili olmanın verdiği , beklentileri karşılamak için , daha 4-5 saat öncesine kadar " ağzım kokuyor mu , acaba bana uyar mı , beraber olursak nerde yaşarız " vs. gibi soruları bırak cevaplamak için kıçını yırtmayı , aklına bile getirmeyen bu iki insan artık "sevgili"dir ya birbirlerine her an sevgi gösterip , ortak bi arkadaş çevresi edinip , holivud filmlerinden yadigar kar atlına yürüme , sözlükten aşk ilan etme , aileyle içli dışlı olma gibi olaylara girmek zorundadırlar ya , o anda o uyunan gecedeki boşvermişliğin yerini , "bir sevgiliye sahip olmanın verdiği haklı gurur" ve sevgiliyi elde tutma ve millete çok mutluyuz pozları verme kampanyası yorgunluğu sarar..

sevgiliyle beraber uyumak , sevgiliyle sevgili olmadan önce güzeldir..