bugün

henry chinaski

bir-iki hafta önce buraya tanım niyetine nispeten uzunca bir entry yazdım, "diğer sözlük yazarları ile polemik/tartışma konusu olabilecek entry'ler silinir" gerekçesiyle uçurulmuş geçen gün. hatta işbu gerekçeden çaylak edilmişim falan... şu nick altı yazılarının hem yazarı hem de yazılanı açısından yanlış intibalara mahal verebileceğinin farkında olarak aynı entry'yi ufak bir değişiklikle tekrar giriyorum. yazmazsam "n'oldu lan? niye sildin? ne döndü?" falan der bu mesnetsizler...

***

her entry'si aynı, her entry'si ofsayt... her hareketi format'a aykırı... (bkz: bellemiş)

dikkat çekmek babında her yolu mübah görenlerin bayrak taşıyanı; -hadi bileceğin bir örnek vereyim- ajdar'dır, ha bilesin!

moderasyonu bir kere yazdığının(tek bir şey yazıyor lan, başka bir şey yazmıyor asdfadfads) formata uygunluğuna ikna etmiş mi n'apmışsa artık, herkes koyvermiş, böyle gelmiş böyle gitmiş. kimsenin gıkı çıkmıyor. hee oldu!

madem götümüzden uydurduğumuz ve kendimize patentlediğimiz bir sloganı entry niyetine her başlığa döşeyebiliyoruz, bundan gayri benim sloganım; "sikerim formatı" falan olsun... itirazı olan moderatör mesaj atar.

her entry'm bu olacak lan bundan sonra. ay ne zevkli.

***