bugün

500 days of summer

ilk önce heath ledger - joseph gordon-levitt benzerliğini daha kolay kıyaslama imkanı sunan film için: 10 things i hate about you
asıl konuya da gelelim, daha önce de yazdım ama soundtrack kısmını es geçmişim. şimdi size sıralayacağım şarkılar bu filmde çalıyo. şimdi sıralıyorum.

1. Us - Regina Spektor
2. There Is A Light That Never Goes Out - The Smiths
3. Bad Kids - Black Lips (yani böyle gidiyo işte)
4. Please, Please, Please Let Me Get What I Want - The Smiths (ve She & Him)
5. There Goes the Fear - Doves
6. You Make My Dreams - Hall and Oates
7. Sweet Disposition - The Temper Trap
8. Quelqu'un m'a dit - Carla Bruni
9. Mushaboom - Feist
10. Hero - Regina Spektor
11. Bookends - Simon and Garfunkel
12. Vagabond - Wolfmother
13. She's Got You High - Mumm-Ra
14. Here Comes Your Man - Meaghan Smith (filmde tom söylüyo tabi, çok efsane bi performans aslında o kareoke bar sahnesi, onu da bonustan koysalar olurmuş)
15. Sugar Town - cd'de yok, kareoke barda zooey söylüyo
16. At Last - kevin michael

evet bu şarkılar bu filmde çalıyo. hepsini 2 saatte duyuyosunuz. ayıp etmişler, evet, bu derece insanın amına koyan(#6258016) bi filmde arka planda bu şarkılar var. izlemediyseniz şimdi izleyin yahu, açın torrent rapid falan bulun bi yerlerden, kıyın kotalarınıza izleyin. sonra bi de soundtrack indirin, her us dinlediğinizde o güzel jenerik, her sweet disposition dinlediğinizde tom'un hayal kırıklığı gelsin aklınıza, bookends dinlediğinizde de summer'a sövün rahatlayın. (tom'un the graduate'i gibi ben de bu filmi yanlış anladım sanırım, summer'a küfredip duruyorum. zooey bi tane tabi, o ayrı.)