bugün

sevismeye sanat demek

şimdi bunu söyleyen insanlarla dalga geçiyorlar ya açıp götümü gülesim geliyor lakin edepli hatunum, lopları sergilemiyorum. göte göt demek kadar doğal bizim topraklarda sevişmeyi sanat saymak.

eğer sanat toplum içinse orgy manasına çekmeden, karşı cinsi tatmin etme üzerine hayat kurarak sevişmeli. misal hatunsun. adam aç, bulamamış, aranmış da kimse bakmamış, bakmış da herif 2 eliyle küsküyü tutamamış. sevişmek sanattır, sanat için soyunurum diyerek hooop sanatını icra edeceksin. misal herifsin, hatunlar zaten cıbıl cıbıl. üst de alt da şeffaf. bi tek ugg'lar var o da içine kafam gircek gibi. tek elle sütyen kopçası çıkarmaktan kolay ugg'ı sıyırmak. sanatı sanatla kavurarak fona da müzik koydun mu, icraatına bakacaksın. toplumun refahı mutluluğu akp hükümeti ile olmuyorsa, para pul yaratamıyorsan, sanatınla insanları tatmin edeceksin.

eğer sanat sanat içinse sevişmeler baldan tatlıdır. toplumu bir kenara itip şahin k'ya takılacaksın. adamı kimse anlamadı. zaten böyle büyük üstadlar da öldükten yıllar sonra değerini bulur. şahin abimiz sanat için ne sucuklar harcadı...

sanat şart, sevişmeler estetik olsun. ne o öyle haldır haldır yardırmacalar. tövbeler olsun rabbime, sanata saygısı olmayanı yatak odasına almayacaksın.