bugün

fenerbahçe

her türlü olayı çirkinleştirme kapasitesine sahip taraftar güruhuna sahiptir bu takım. o kadar kıvrandılar keita'ya atılan madde için galatasaraylıların olduğu yerden atıldığını. bir de utanmadan antu.com'a yarım video koyup maddenin tam galatasaraylıların olduğu yerden başlatmışlar. galatasaray'ı yenmekten başka - tek kabul ettikleri başarı buysa - bir başarısı olmayan ve başarıya aç bireylerin oluşturduğu bu taraftar niteliği taşıyan insanlar çamur atmaya devam etsinler zira şunu gördükten sonra "la noli, ama onlar atmıştı ya" cümlesinin öznelerini ayıracaklar;

http://tinyurl.com/ykwkocn

ayrıyetten sahip oldukları bu güruh;

- galatasaraylıların ağ örgülerin bulunduğu, maytapın dahi zor geçtiği ve/veya geçemediği yerden pet su bardağı fırlatabilitesini ortaya atan taraftardır.

- türk eğitim sisteminin ne denli kötü olduğunu, aldıkları basit bir fizik konusunu göz ardı ederek su bardağının atıldığı yönü değiştirerek bir kez daha kanıtlamışlardır.

- galatasaraylıların olduğu yerde su satımının maç öncesi/boyu/sonrasınca olmadığını bildikleri halde, kolpa görüntülerle çamur atmayı başarabilmişlerdir.

edit: ulan yanlış zamanda entry girdim. gs'lılar maçı izliyor şu an, fenerlilerin hepsi bastı eksiyi.