bugün

gece vakti özlenen şeyler

uzak diyarlardaki dosttur.

alıntıdır;

gece harika bir dolunay olması; anlık bir gaza gelmeyle yapılması ve dolayısıyla bikinilerin üstlerde olmaması sonucu giysilerin oracıkta çıkarılıp iç çamaşırlarıyla girilmesi; yanınızda en çok eğlendiğiniz arkadaşlarınızın olması ve sürekli bir kahkaha atma hali içerisinde olunması; denizin hemen dibindeki barda gayet akademik ve sosyetik bir kesimin oturup sakince içkilerini yudumluyor olmasına ve sesinizi duymasına rağmen karanlık nedeniyle sizi görememesi (görmüş de olabilirler aslında); çıkışta eldeki giysilerle iç çamaşırlarını kapatmaya çalışarak (bikini varmış izlenimi) o "elit" kesimin arasından dört kız bir erkek olaraktan geçilip gidilmesi; alınan keyfi arttırıcı etkenlerdendir ve hayatınız boyunca unutulamayacak bir hatıra olarak aklınızın bir köşeciğine yerleştirir o geceyi..

dipnot: herşey "yakamoza dokunup dilek dileyince gerçekleşiyormuş!" diyerek bizi denize doğru yönlendiren sinsi arkadaş yüzünden oldu.. ne çok dileğimiz varmış ki dokunmakla yetinemedik..

anarquianın dipnotu: buradaki sinsi arkadaş belki ben olabilirim ama istediği kadar sinsi desin arkadaşımı özlemişimdir.