bugün

oray eğin

okan bayulgen'in yeni programi medya krali'nin ilk programina konuk olmus kisi, kendileri yazarlik yapmaktaymis bu ise yillarini vermis ve 1979 dogumluymus. ekonomi haberciligini sarap haberlerinden ibaret olarak goren bir yazar kendileri.

okan bayulgen programinda oray egini okuyan kac kisi var diye sorarak bir ankete girismis, kimsenin okumadigi sonuca varilmasi uzerine katilimcilari elestirmistir. sahsen ben ordaki akranlarimi kutluyorum, o sonuctan turk gencliginin ne kadar umut vaat ettigi sonucuna vardim. okan bayulgen sorsaydi ya kimlerin hakki devrim okuyup ya da yekta kopan'in gece gunduzunu izledigini... isi gucu insanlara ucuz bayagi bir sekilde satasmak olan birilerini izlemek istedigimde magazin programi izliyorum ben, hem daha "estetik ve pornografik"ler...

burcu esmersoy'u konusmuyor diye elestiren okan bayulgen oray egin'in diksiyon dersi alip almadigini sormamasi televizyonda insanlara o igrenc turkcesiyle yer almasinin kotu bir sey oldugunu hatirlatmamasi da keza gecenin sinir bozucu olaylarindandi. gectim guzelligini burcu esmersoy'un diksiyonunun ve kibarliginin kurbani olun be!

ben sahseen birrakiniz yapsiniz etsinlerr diye dusunuyorrrum diyen bir insan acaba her seyi tek basina mi ogrenmistir, ailelerin ve buyuklerin cocuk ve ergenlere karsi dogru yolu gosterme misyonu vardir. ancak kendileri saygisiz ve itici bir sekilde konusup karsindaki uzman ya da daha bilgili kisilere ay nasi laf soksam nasi lafini kessem diye saygisizca konusarak bu misyonu uzerine almadigi gibi alanlara da mani olmaya calismasi gecede kendisinin terbiye sinirlarini astigi kisimlardi. neyse ki psikolog hanimefendi ve hakki bey alttan alta kendisini uyarmaya calisti. ama sinir bir kere asilinca geri donemiyor iste.

okan bayulgen'in video klipleri gosterdigi kisimda aha mantikli bir sey soyleyecek galiba derken, dur sazi elime aldim kisa ve oz anlatayim akilli goruneyim demek yerine, bizi o itici turkcesine maruz birakarak hehe yine sacmaladim siritisiyla son verdi. bilir misiniz sayin erin hukakta hukuk kurallari ahlak kurallarindan sonra gelir.

ahmet hakan ve ahmet altan miaaaaa demesiyse daha da garipti, kimin ne okuduguna karismak,elestirmek okudugu yazarlari begenmemek kimin haddi de egin karisiyor. akilli uslu bi tavsiyede bulunsa gercekten uzulmeyecegim.

oyku butun program boyunca susup tam cevap verecekken okaaaaan okaaaaan diye lafa atlamasi, okan bayulgen'in sirf arkadasim diye osmantan erkir ve oray egin'e laf soyletmemesi, buna ragmen oray eginin yaranmak icin okaaaaaan sen hic canak soru sorrrrrmuyorrrrsun kiaaaa demesi, arkadasim mantik nerde, hi? daha dun gece sarisin kizlarimizla olan programa bi goz ataydin oray bile dememesi okan bayulgen'e de olan saygimi azaltti. cok umrunda olmayabilir. benim de degil zaten.

nasil guzel ornekler verdi hakki devrim roportaj yapmanin adabi hakkinda, keza yekta kopan gibi saygin ve kulturlu bir adamin yaninda utanir insan konusmaya.

reha muhtar'dan soz acilinca hafizamiz bu kadar kotu degil dedi. bizim de hafizamiz kotu degil sayin egin, hakki devrim'e sizin yazdiginiz gazetede ben de calistim derken, o gazeteden neden ayrildiginizi siz hatirlamiyor veya hatirlatmak istemiyor olabilirsiniz gayet iyi hatirliyoruz. ogrenciligi boyunca once cumhuriyet gazetesinde meslegi ogrenmis, odullu bir yazar olan "meslektas"inizin kariyerinden bahsederken ben hic bir medya patronuyla yatmadim dediginizi... * hatta hatirlamamiza google yardim ediyor. buyurunuz.

http://www.medyatava.net/haber.asp?id=20854