bugün

acun ılıcalı

uludağ sözlüğü övdüğü için birçok sözlük yazarı tarafından eleştirilen, kabul et-etme başarının ve paranın gözüne vurmuş kişi. şahsiyeti hakkında tek diyebileceğim; yurdum insanının sevdiği tipte, sıcak kanlı ve sempatik bir kişiliğe sahip. hepsi bir tarafa her konuda düşüncesini dobra dobra dile getiren birisi.

şimdi bu adam bu sözlüğü övdü ya?.. ben bu adamı eleştirirsem ne kadar entellektüel bir yazar olduğum ortaya çıkar!.. mantığında ki birçok yazarı da ortaya çıkarmıştır. daha önce bu adam hakkında hiç entry girmemiş birçok kişi gelmiş bugün; -ne zekisi, ne başarılısı lan, bundan adam olmaz.. tarzında kusmaya çalışmış. yani arkadaşlar biraz komik olmuyor muyuz allaseniz? yani ekşi sözlükte bu adam eleştiriliyor diye bu adam uludağ'ı övmüş? bababababa, yani götüme engel olamıyorum arkadaş. ne bu yani, okan bayülgen yıllardır ekşi sözlüğün ayan beyan reklamını yapıyor ama ben bir tane ekşi sözlük yazarı görmedim ki; bizi neden övüyor lan bu adam.. derdine düşsün.

yani bu adamı eleştirebilirsin, ekşi sözlükte sayfalarca olduğu gibi. ama buraya gelipte -vay efendim ekşiden nefret ettiği için övdü de. -öc alıyor da. lan acun'un çok mu sikinde ekşi sözlük, uludağ sözlük. adam iki kelam ediyor, uludağ sözlük kendinden geçiyor. demek ki neymiş? bu adam etkiliymiş. o zaman fazla gevezelik etmeye gerek yok.

edit: bazı arkadaşlar, acun ılıca'lının yaptığı programların kaliteli olup-olmaması konusunu, acun'un başarılı-başarısız olduğu ile özdeşleştiriyor. yani işi özü şu ki; bu adamı her yönden eleştirebilirsin ama içi boş, başarısız bir yapımcı deme! çünkiüi komik oluyorsun.