bugün

qrs komplexi

ölmemiş yazar, ciddiyim.
---itü sözlük admininden alıntı---

- qrs komplexi -

0. biri sözlüğe login olmuşken 15 dakika sonra kardeşi aynı bilgisayardan login olup "ağabeyim 2 saat önce ölmüş ben de çukurca'da askerim" diyemez.

1. zaten çukurca'da askerlik yapan birinin konya'dan sözlüğe bağlanıyor olması teknik ve fiziksel olarak imkansızdır.

2. son login'ini konya'dan gerçekleştirmiş bir yazarın aynı saat içerisinde ölmesi sonucu cenazesi bize çukurca'lı tarafından iletildiği gibi samsun devlet hastanesi'ne gönderilmez. zaten o isimde bir cenaze de ilgili hastanelerde bulunamamıştır.

3. hayatımda tanımadığım bu çukurca'lı asker, iddia ettiğinin üzerine sınıf arkadaşım değildir. çukurca'da askerlik yapan ve ismi enes olan bir sınıf arkadaşım ilkokul-lisansüstü eğitim arası hiçbir safhada olmamıştır.

4. çok sıkışıldığında dün geceden beri yapıldığı bir telefon numarası verip "ailemi arayın" demek ve karşıya da ağlayan bir kadın koymak zor bir teatral çalışma değildir.

5. kendisiyle bu denli samimiyet geliştiren kişilerin bile canlı olarak görmediği bir kişi, kalp cerrahı değil konya'da yaşayan kendi halinde bir esnaf bile olabilir. aksi bir bilgi olmadıkça kanaatim bu yönde.

sonuçta qrs komplexi'nin kardeşi olduğunu ve çukurca'da askerlik yaptığını iddia eden kişinin qrs komplexi'nin sahte hesabı olduğu, her şeyi geçtik kişisel bilgilerinin bile tutarsız olmasından ötürü dün gece saat 2'den beri kesin olarak bellidir ve bu hesap kapatılmıştır. qrs komplexi'nin ise hesabına dokunmadık zira öldüğünü iddia eden bir kişinin bir daha sözlüğe zaten login olmayacağını varsayıyoruz.

üstün sosyal mühendislik bilgisi ve morglarla görüşme tecrübesiyle araştırmalara yön veren radiance'a da teşekkür ederim.

---itü sözlük admininden alıntı---