bugün

myspace

--spoiler--
bende açık fakat anlamıyorum bunlar yakında googleyide kapatacak.diyecek söz oyk burası türkiye her gün binlerce anlamsız olay oluyorken bunlar normal.bizim halkımız anormal şeylere alıştı artık tepki vermiyor böyle şeylere.büyük ihtimal telekom myspaceye benzer bir servis açacaktır...
--spoiler--

yukarıda gördüğünüz bir forum sitesinden alıntıdır. konunun aslı şundan kaynaklanmaktadır: bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.t.c. beyoğlu cumhuriyet başsavcılığı'nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır.

myspace.com veyahut lastfm.com.tr(.com da değil) adreslerinden birine girdiğinizde yukarıdaki yazı ile karşılaşıyorsunuz. birileri demiş ki:

--spoiler--
bu ne kepazelik, bu ne aptallık, bu ne çaresizlik, bu ne yasakçılık, bu ne salaklıktır! aklınızı başınıza devşirin!

--spoiler--

yasağın sebebi bile yazmazken, insanların aklında bir sürü teori oluştu. bunlardan biri ilk paragrafta okuduğunuz teori. ıkincisiyse sitenin mü-yap tarafından kapatıldığı. telif haklarıymış güya. peki bizim haklarımız? ben müzikle uğraşan bir insan olarak yaptığım müzikleri myspace aracılığıyla insanlara dinletiyordum. eee şimdi ne bok yiyeceğim? elime megafon alıp sokaklarda mı söyleyeyim şarkıları? ya da aynı megafonla "yazıklar olsun" diye bağırmam mı lazım illa bu denli saçma engellemelerin son bulması için?