bugün

tırnak batması

bunun ameliyati hic de kolay degilmis, ya da benim canim pek kiymetliymis. yok bu zamana kadar cektigin acidan daha az olacak diyenlere inanmayin. dikis atilincaya kadar kestin torpuledin acittin diye doktorun beynine tecavuz etmekle mesgul oldugum icin bakamadim. keske dikis atilirken de bakmasaymisim, dikis atilan her bir noktanin acisi icimde sakli simdi. *
ayakkabi giymeye baslayayim 8 yil boyunca sigil teshisi koyan dermatologlarin pesinden elimde kotek yanimda hipokrat kosucam. ayrica teshisi koyan son gittigim dermatologun yillardir doktorum olmasi ve umudu kestigim icin 3 yildir ona gostermemis olmam bizzat kendi salakligim. onun ortopediste git demesi ilk gittigim ortopedistin bunun icin cerrahi mudahaleye gerek yok diyerek duz taban olmadigim halde duz taban tedavisi uygulamaya calismasi da ayrica sinirimi bozmadi degil.

bu zamana kadar sigil yayilir mikrop kaparim diye gitmedigim pedikurculerden ve yaz kis ayakkabi icine hapsettigim ayaklarimdan ozur diliyorum.

kuaforumun tam hastaneye gitmeden once, niye gostermedin ki bu zamana kadar ben bundan daha kotulerini iyilestirdim demesine cevap olarak kompleks yaptim ben onu yillardir ayagimi kimselere gosteremedim terlik de giymedim demedim, diyemedim.