bugün

sevi yordun beni çok

(#5982600)

perihan abla hiçbir erotik çağrışım yapmıyor bana. çünkü bizimki teyzeydi. bahçesinin duvarı yüksekti. kafa üstü düştüm. beton soğuktu üşüdüm. üşüdü. ilkokulda ekmek arası beslenmelerimi yadırgadılar. medeniyet o zamanlar ta ilkokul sıralarında başlıyordu. burnumu koluma silmememi dikte ettiler. sümük zeka belirtisidir itler, kolumda bunun kanıtı dedim dinlemediler. okula para götürülüyordu, karne zamanı parayı veren takdir belgesini çalıyordu. o zamanlar sadece takdir belgesi alacak paramız vardı. babam sağolsun parayı hiç aksatmadı. çökelik ekmek yememiz babamı hep zora soktu. çok borçlandı. hiç çaktırmadı. ortaokulda okuma yazma öğrettiğim, hem de tersten, çocukların nazarında adam olacak çocuktum. zamanla artan dayakların şiddeti okul penceresine sıkışan çocukların sayısını doğru orantılı olarak artırdı. ırmakta yüzmek matematikten daha sahicidir lazımsa metafor. lise ne salakça bir yer. en çok da herkesin salak benim bir deha olmamla alakalı bu. sıkıntı çekiyorsun daha çok şiir okurken kızların saçını beğenmemekten. "bu kendini ne sanıyor ki" düşünceni iki cümle öncesi için aklından geçirdiğini bilmem bile aslında bunun bir kanıtı. ama yine de merhamet ah o baş döndürücü, kusturucu bela. neyse. adam olmayacağım yönündeki telkinlerin kırk üssü miktarla belirtilmesi sizi mi kıracağım lan sözüne sebep oldu.
babam ise daha çok saçlarımın üç numara olup olmamasıyla ilgileniyordu. annem kızlara aşık olmamam gerektiğiyle. zaman o zaman da geçti.
çoğu zamanımı neler yapabileceğimin muhasebesiyle geçiriyorum. bir müzisyen olabilirim ama ekmek almaya markete inmeye üşendiğim için çay hiç tat vermiyor.
kendimi testlere tabi tutmayı düşünmüyorum. bir red gerekiyorsa testin insan yapımı olduğu gerçeğine gerekmediğini belirtmek istiyorum. ben bu resimde at yelesine konmuş rapunzel saçları görüyorum hem de koca ağızlı bir kurt tarafından yenmek üzere olan.
plan yapmayı seviyorum. hepsi yükümlü olduğum insanların beni azad etmesiyle gerçekleşecek.
o zaman cümlenizi seveceğim sevecen yerlerimle. dünya güzel bir yer olacak.
ışık hızında sinirlenmenize bakılırsa sayın hasta, sıkıntılı bir yaşamınız olmuş. harika tespit doktor.
anksiyöz mizaçlı uyum bozukluğu çektiğimi söylüyorlar.
otuzbirden başka çektiğim bir şey yok doktor.