bugün

bombanın pimi

nönette uyuklayan Er ibrahimin eline tutuşturulan bombanın patlamasını engelleyecek olan tek parçadır. ilgili parça, askerlikten ruhu ve beyni paramparça olmuş bir teğmenin elindedir.
Er ibrahim teskeresine 75 gün kala kendisi ve bomba pimi aramak için yanına gittiği 3 arkadaşıyla birlikte öldürülmüştür.
Katledilenlerden Ali Osman Altın'ın cenaze töreninde silahlı kuvvetler adına Üsteğmen Murat Basten'in konuşması aşağıdaki gibidir :
'' Türkiye Cumhuriyeti devletini bölmeye ve parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna heveslenenler tarih bilgisinden yoksun, gafil ve hainlerdir. Kahraman şehidimizin kahraman ailesi acınızı sizlerle paylaşıyoruz. Biliniz ki o artık büyük Türk milletinin bağrında ve ay yıldızlı bayrağın gölgesinde rütbelerin en kutsal ve en şereflisi olan şehitlik mertebesinde ebediyete kadar yaşayacaktır.''

Bu olayda kim bölmeye kalktıki Türkiye Cumhuriyeti devletini ?

Bu sadece bir örnekti ama bunlar gibi onlarca belki yüzlerce can var yok olup giden. Aynı şekilde Çukurca'da 6 askerin ölümüne 8 askerin yaralanmasına neden olan mayınları da bildik yalanlarla PKK'nın üstüne yıkıp şanını koruyan askerimizin düşettiği idda ediliyor.

Evet PKK suçlu ona bişey demiyoruz. Ama görüyoruz ki PKK aynı zamanda hazır suçlu konumunada gelmiş. TSK kendini aklamak içinde bu hazır suçluyu kullanıyor. Cidden bir şehit haberi geldiğinde acaba cidden şehitmi diye düşünüyor insan. işlenen cinayetler var resmen ortada, intiharlar eğitim zaiyatları pimi çekilmiş bomba durumları...

Peki bunların hesabını kim verecek. Sütten çıkmış ak kaşık olan TSK bunlar için bir bedel ödemeyecek mi acaba. Emir vermeye alışmış olan bu kişilikler hesap vermeyide öğrenmeliler bi yerde.