bugün

the office

başrolünde sayılan 5 ana karakteri şöyle olan dizi(ikinci sezon itibariyle, evet biraz geriden geliyorum);

--azıcık ucundan spoiler--

pam (resepsiyonist ve sekreter): ofisin güzel kızı. jim ile çok yakındır, jim'in de hoşlandığı hatundur, utangaç ve şirindir. ama depo elemanlarından biriyle nişanlıdır, yine de jim ile takılır. ofisteki en aklı başında ve güvenilir kişidir.

jim (satış elemanı): pam'e yanık olan, saçlarını beğenmediğim arkadaş. konuşmaları ve hareketleri çok akıllıcadır. dwight'a gıcık olur. manyak komik şakaları vardır (dwight'ı o günün perşembe değil cuma olduğuna inandırma gibi, ki ertesi gün dwight gelmez). pam'e de açılamaz, zira pam nişanlı. (ama gelecek sezonlarda çok değişik şeyler olacak)

michael (bölge müdürü): çalışanlarıyla hep arkadaş olmak isteyen, ama sürekli çuvallayan ve nefretlerini kazanan patron. kendisini steve carell gibi birinin oynaması ise mükemmel bir seçim. dwight'tan hoşlanmaz, ryan'a karşı değişik bir tutumu vardır. ve de pam'le yatmak ister.

dwight (yardımcı bölge müdürü -ki eskiden bölge müdür yardımcısı idi fakat terfi ettirildi, gelecek sezonlarda ne olur acaba): jim'e gıcık olur, michael'a sonuna kadar sadık olan elemanıdır. ne dese yapar. çok feci egoisttir, ve de haftasonları gönüllü şerif yardımcılığı yapar. yada yardımcı şeriflik. bilemeyeceğim. (ki artık bu meslekten de istifa etti.)

ryan (geçici eleman, stajyer): michael'ın her fırsatta övgüler düzdüğü, ve sürekli seksi olduğunu söylediği kişidir. olayların dışında kendi halinde takılmayı sever, kimseye öyle yavşamaz. ayrıca aynı zamanda dizinin senaristi olan b.j. novak tarafından oynanır. ofistekiler kendisini "temp" şeklinde çağırır.
--azıcık ucundan spoiler--