bugün

ben bu yazıyı tanrı ya yazdım

elle tutulamayan, gözle görülemeyen, tadılamayan, hissedilemeyen ve koklanamayan ütopik ve irrasyonal bir sembole yazılmış olan yazılardır.

tanrım,

biliyorum ki seni bizler yarattık ve kendi yarattığımız hayal dünyasında yeri geldi seni yücelttik, yeri geldi yerlere serdik. insanoğlu bu, kirlenmiş genlerindeki kötülük ve hep daha fazlasını isteme arzusuyla sana ulaşmaya, senin sevgili bir kulun olmaya çalışıyorlar.

devam edicekler bu uğurda. sana her geçen gün bir miktar daha yaklaştıklarını düşünecekler. iyilikleri bizler için değil, senin için yapacak bu inanan insanlar.

hepsine lanet olsun.

% 100 doğruluğun sadece matematikte olabileceğini öğrendim özgür ve sorgulayıcı irademle. ve yine o irademle diyorum ki,

eğer varsan,

mevcut durumdaki inanç anlayışını ve standartlaşmış basma kalıp kurallarını kabul etmiyorum. ve yarattığın yerküre üzerinde benim gibi milyonlarca insan var. her geçen gün, yarattığın dinlerin, cennet cehennem anlayışının, mucizelerinin ve kurallarının saçmalığı ve bu saçmalıkların da ötesinde yaratmış olduğun savaşlar, ölümler, açlıklar, kayıplar, göz yaşları, yalanlar, sansürler, ve daha fazlası için sana karşı olanların sayısı artmakta.

john lennon dediğinde inanmamıştın değil mi ?

artık inanabilirsin.