bugün

entry kasmak

hemen hemen tüm sözlüklerde geçen kavram. neymiş? entry kasmakmış? "napıyorsun candy pc başında? "entry kasıyorum. " bu kadar saçma bir şey olabilir mi? bence olamaz.

bir yazar sözlükte ne için yazar? düşüncelerini açıklama özgürlüğü tanındığı için, diğer yazarların bakış açılarını anlayabilmek için. bunun dışında zoraki entry girmek yazara ve sözlüğe ne kazandırır ki? hiçbir şey. zaten anlarsınız hemen bu tarz düşünceye sahip yazarları. tatsız tuzsuz oluyor zaten yazdıkları da .adam daha çok entry yazacağım , adımı duyuracağım diye bin türlü takla atıyor resmen. bari "ne yazmış bir bakayım da yazdığına değsin. belki beğenir de oy veririm." diyorsunuz. bir tıklıyorsunuz ki ya boş bakınız ya da geyik tarzında yazılmış içinde zerre espri olmayan, "sen söylemeseydin bilmiyorduk, bu sözlükteki herkes mal ya ondan." tarzında entryler görüyorsunuz.

dolayısıyla az ama öz yazmak, içinizden geldiği gibi hevesle yazmak, daha çok bilgili olunan konularda yazmak her zaman daha avantajlı. öteki türlü yazar kişisi hem kendi seviyesini hem de sözlüğün seviyesini düşürüyor farkında değil. az yazmışsın yahut çok yazmışsın ne fark eder ki?