bugün

anal seks yaparak ülkeyi kurtarmak

ayrımcı zihniyetteki kürdü kastederek söylüyorum, zaten işleri güçleri saldırmaktır bunların. ezelden beri böyledir.
bu minvaldekilerin kafası çakallığa iyi çalıştığı için, bi yem atarlar ortaya, bilirler ki elbet biri bu yazdığına çemkirecektir. örneğin " tek bayrak tek vatan tek dil saçmalığı" diye bi başlık atar. bizim türk'ümüzde malesef ağzına ne geliyosa söyler ve iş böyle tatsız tuzsuz bi hal alır.
acaba kürt arkadaşların neleri eksik bu memlekette merak ediyorum. (mecaz değil, gerçekten merak ediyorum) hangi haklardan yoksunlar da böyle sürekli bi saldırma halindeler anlayabilmiş değilim. mesela, " türkcülük yanlısı bir grup, kürt kitleye molotof kokteyli attı, yada sopalarla, taşlarla üzerine yürüdü" falan şeklinde bi cümle duymadım haberlerde. her daim saldıran taraf kürtlerken, hala saldırgan taraf olduklarını kabullenememeleri acıdır.
bu ülkede, kürtlere verilen hakların, bırak diğer etnik grupları, türklere bile verilmediği kanatindeyim. bence kürtler açık olup şöyle diyebilmeliler, "bizim yemimiz bol geliyor, biz hep daha fazlasını istiyoruz" diyebilmeliler ki, onu söyledikten sonra sağda solda tartışma platformu oluşturmayı haketsinler.
mertlik, ne böylesi bi başlık atmaktır, ne de böylesi bir başlığa küfürler yağdırmaktır.