bugün

bakirelikle kafayı bozmuş erkek

kadından kelli kendi ömrünü, beynini yemiş erkektir. evlense bile mutlu olamaz bu. ya karımın ruhu bakire değildiyse, anal ya da oral yolla ilişkilere girdiyse, ya benle sevişirken o filmdeki adeleli yakışıklı aktörü düşünüyorsa... der de der. komplekslidir. kendine güveni olmadığı için karşısındakine de güveni yoktur.
eğer kadın olup da bunlardan biriyle evlendiyseniz vay halinize. evlenirken bakireyseniz; sizi zimmetli malı olarak görür, kuşkucudur. orgazm edemiyorsa, mastürbasyon yoluyla kendinizi tatmin etmenizden endişe duyar. evlenirken bakire değildiyseniz,onunla evli kaldığınız her an bu önünüze gelecektir. ona göre potansiyel bir orospusunuzdur. evlenmeden önce ilk deneyiminizi onunla yaşadıysanız bile, sizi bacak aranıza sahip çıkamayan, hemen veren biri olarak addedecektir. diyelim ki bir kızınız oldu ve büyüdü, dışarı çıkmak, arkadaşlarıyla buluşmak istiyor. ''sana benziyor. sen de atlamıştın hemen üstüme'' vari cümlelerle yerle bir edecektir sizi.
boşandığınızda yine gözleri sizin üzerinizdedir. sizi takip eder. hayatınızda ondan başka birilerinin olmasını hazmedemez. sevgililerinize ''o benim karımdı senden önce ben yattım'' minvalinde zavallıca sözler sarfeder. eğer elinde çıplak fotoğraflarınız ya da videolarınız vardıysa internete bile verebilir sinirinden.
fenadır kısacası. her şekilde uzak olması gerekendir.