bugün

lily allen

aşure kazanı gibi bir popoya, sivilce gibi memelere (orada meme olması gerektiğini bilmesem sivilce zannederdim sanırım), odun parçası gibi kalın ve yamuk bacaklara, üstüne üstlük inek bakışlara sahip olduğu halde güzel olduğu iddia edilen sıradan kadın.

myspace sayfasına ağlarken çekilmiş bir resmini koyup şunları yazmış bu konuyla ilgili.

"fat, ugly and shitter than winehouse *
görsel

that is all i am, im on my own in america again. I used to pride myself on being strong minded and not being some stupid girl obsessed with the way I look. I felt like it didnt matter if I was a bit chubby cause, im not a model, I'm a singer. Im afraid I am not strong and have fallen victim to the evil machine. I write to you in a sea of tears from my hotel bed in Seattle, I have spent the past hour researching gastric bypass surgery, and laser lipo suction."

http://www.theradreport.c...d-shitter-than-winehouse/

not: hayır yani anlamış değilim, amy winehouse'u ne katmış karıştırmış? önce kendin ol kızım. ne amy'le kendini kıyaslıyorsun? te allah'ım! bu celebrityleri anlamıyorum abi yea. * bunlara bu aşağılamalar az bile. hızımı alamadım, birkaç kusurlu celebrity bulup dalga geçmem lazım. hoşçakal lily!

edit: he birde türk kızlarını koca popolu olmakla suçlayan yurdum erkeği bu kızın nesini beğeniyor hala şok içindeyim. biri limon kolonyası getirsin. fena oluyorum!