bugün

ecstasy

bir kere uyuşturucu değildir uyarıcıdır kelimesi çok yanlış. türkiyede uyuşturucudan ölümlerin %90 sebebi hap dır. Ayrıca doğrudur türkiye deki hap lar orjinal değildir dandik hap bağımlılığı bile bu kadar yüksekken orjinal hap bağımlılığı nasıl olurdu zaten aklım bir türlü kesmiyor.

orjinal haplar 12 ye ayrılırlar hızlandıran cesaret veren hüzünlendiren duygusallaştıran halüsülasyona sebeb olan uyutmayan olarak 6 sı böyledir. diğer 6 sı tam tersi etki gösteren haplardır.

orjinal pıt kullanan kullanıcı 4 gün süren bir uykusuzluk çekebilir bundan kurtulmak içinde tersi haplar mevcuttur onlardan kullanarak bu durumdan kurtulunur. Dünyada en iyi pıt hollanda da üretilir ve markalaşmıştır yani üretici bellidir 4 veya 5 tanınmış üreticisi vardır ve 15 ayda bir kere hap baskıları ve kalıtesi değiştirilerek üretilir.

kullanıcı üzerindeki gözle görülen etkileri aşırı terleme, gözbebeklerinin aşırı büyümesi, aşırı korku , gereksiz cesaret , algılama bozukluğu, aşırı duygusallık ve sebesiz konuşma isteğidir.

kullanıcı vucudundaki kalıcı hasarlar daha korkutucudur. vucudun aşırı kıllanması veya aşırı kıl dökülmesi, bazı bölgelerde yara çıkması aşırı zayıflama bunlara örnektir.