bugün

pkk 30 bin insanımızı öldürdü

1-ona gerilla denmez, terörist denir. hiçbir "gerilla" akşam yemeği saatinde ev basıp çoluk çocuğu taramaz, bu kansızlık "gerilla" diye nitelediğimiz hiçbir örgütte görülmemiştir.

2-kimilerinin insan hayatına verdiği değer bu başlıkta ortaya çıkmaktadır. şerefsizlik kimilerinin içinde var mıdır? ona bakarım ben. şu manzaralara bir göz atın isterim;

-- +18 --

http://fotoanaliz.hurriye...K%20katliam/derince_1.jpg
görsel
görsel
görsel
http://fotoanaliz.hurriye...0katliam%5Csiirt_eruh.jpg

-- +18 --

dünyadan haberi olmayan, savunmasız bebekleri, çocukları kurşunlayabilecek kadar şerefsiz, gurursuz bireyler haline gelebildikten sonra 10 bin kişi öldürsen ne farkeder, 30 bin, 50 bin, 100 bin ne farkeder? şerefsizlik, kansızlık içinizde. bu örgüt(?) değil midir, kendilerine katılmak istemeyen kürtleri öldüren, hamile eşlerine tecavüz edip öldüren? hatta buna mani olmaya çalışan militanları da kurşunlayarak çukurlara atacak komutanlara sahip olan? yalansa yalan diyin. davaymış, hangi davada var bu kadar şerefsiz olmak? s.keyim ben sizin peşinden gittiğiniz o davayı.

ama birtakım şerefsizler insanlara domates muamelesi yaptığı için rakamlar çok önemlidir, 30 bin, 17 bin, 14 bin... 30 bin olmasın da, 13 bin olsun. rahata erdin mi köpek? artık meleksin; çünkü 30 bin kişi ölmedi, bir elin parmağını geçmez(!), nereden baksan gene birkaç bin var(?).

işin özü şudur ki, şu linklerdeki birkaç fotoğrafa bakan adam* anlar bu leş yuvasının iç yüzünü. ondan sonra da 30 binmiş, 100 binmiş hiç farketmez; insanlık namına asla temizlenemeyecek kara bir lekedir. o fotoğraflardakilerin alayı da kürt vatandaşı ha; hani şu koruyup kolladığınız(!!), hakkını aradığınız(!!) insanlar var ya, onlar. neyse canım, ilk cümlede "adam" dedik sonuçta, adam olmayanın çizdiği yol belli zaten.