bugün

başbağlar katliamı

bu katliamın sivas katliamıyla doğrudan ilişkilendirilip, konuyu alakası olmayan yönlere çekmek hem sivas, hem de başbağlar da katledilen insanların ruhlarına büyük birer küfür ve hakaretten başka şey değildir..

bu katliamı sivas katliamının intikamı olarak yorumlamak, düpedüz alevi ve sol görüşlü insanlara hakarettir.. nasıl olur da türkiyenin alevi ve günahsız kesimi, pkk ile ilişkilendirilebilir?

bu katliam, pkk nın ne zamandır aradan çıkarmak istediği bir fırsatın, bir planın dışavurumudur..

şu gerçek unutulmamalıdır ki pkk türkiye halkının arasına rahatça sızabilmek ve düşüncelerini serbestçe yayabilmek için sol düşünceyi, "ezilen halklar,işçiler, emek" düşüncelerini kullanmakta, kendilerini bu düşüncelerle kamufle etmektedirler.dolayısıyla sokakta bir insana siyasal görüşü soruldugunda "solcuyum" diyen kişiye tekme tokat, vatan haini, pkklı diye saldırılıyorsa bu ancak pkk nın bu sinsi planıyla açıklanabilir.

o yüzden bu katliamı direkt sivasın intikamı olarak yorumlayan kişilere söylenecek tek laf, beyinlerini kontrol ettirmeleridir..ya da pkk nın düşünce ve eylem yapısını doğru yorumlamalıdır.. solculara iftira ve bok atılmamalıdır