bugün

it s always sunny in philadelphia

philadelphia'da bir irlanda barı işleten hepsi birbirinden manyak arkadaşlar mac, sweet dee, dennis, charlie + 3/4'ünün babası frank üzerinde dönen komedi.

--spoiler--
frank-charlie ilişkisi akıllara zarardır. aynı evi paylaşıp aynı yatakta uyuyan, biri* kurnaz ve bencil, diğeri* saf ve manyak iki adam.

dennis dünyanın en narsist insanı ödülünü rahat alır. her bölümde yakışıklılığından bahseder. sırf kendisine ayar verdi diye çevreci bir hippi insancığı bir gece boyunca yağmur altında, bir ağaca zincirlenmiş vaziyette kalmaya ikna eder. o gece sevgilisiyle yatar. ertesi gün gözünün önünde o ağacın kesilmesini sağlar. ve 'i banged your girlfriend' deyip dönüp gider. sırf hayatını kurtarmak için iğrenç mcpoyleların kız kardeşiyle öpüşmesi var ki hiç girmiyorum. fazla iğrenç.

mac genellikle çıkarı kimden yanaysa ona yakın durur. dee'yle dumpster baby*'yi büyütmeye karar verdikleri bölüm tam anlamıyla harikadır.

sweet dee kanımca grubun en acınası karakteri. kadın olduğu için sürekli ezilir, genellikle küçümsenir. lisede abisi dennis süper popülerken dee metal bir sırt desteğiyle gezmek zorunda olduğundan ezikler sınıfına dahil olmuştur. yazık valla yazık.
--spoiler--

kısacası süper eğlenceli bir dizi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar