bugün

imamla öğretmenin farkı

imamla öğretmenin farkı! tabi ya, başlık tam doğan medyaya göre,bi şekilde ortalığı gerecek ya, durun bakalım bu gazetenin yazarı bu yazıda neler yazmış?

"Şöyle bir bakalım! Köy öğretmeni Sadık Akbulut, saldırı sırasında nerede? Evinde eşiyle birlikte. Çağrıldığı halde nişana gitmemiş...imam ne yapmış peki? 24 yaşındaki imam Kazım Ozan, nişan evine gitmekle kalmamış, yemek sonrasında oracıkta yatsı namazı kıldırmaya durmuş..."

bak şu imamın yaptığına! öğretmen gibi dizini kırıp evde oturacağına davete gitmiş bide densiz imam "gitmekle kalmamış, yemek sonrası oracıkta yatsı namazı kıldırmaya durmuş!"
işte olayın sebebi belli imamın namaz kıldırması o kıldırmasa olmıyacaktı bunlar...

dtp liler açıklamada bulunuyor; silahlar köy koruyucuların! kürdü kürde kırdırma politikasıdır hesabı sorulsun! suçlu devlet!

doğan medyası çıkıyor diyorki; "imam ne yapmış peki? 24 yaşındaki imam Kazım Ozan, nişan evine gitmekle kalmamış, yemek sonrasında oracıkta yatsı namazı kıldırmaya durmuş.Evde tek canlı bırakmamaya niyetlenmiş kanlı katiller onu da kurşuna dizip öldürmüş" suçlu imam!

aklıma fıkra geldi durun anlatıyım;

Hoca'nın evine hırsız girer, çuvala evde bulduklarını koyarken Hoca uyanır, hırsız kaçar, Hoca kovalamaya başlar, konu komşu da uyanır yardım eder ve sonuçta hırsız yakalanır, karakola giderler. Hoca şikayetçi tabii. Komşular ve karakol amiri başlarlar Hoca'ya sormaya:

Birisi :
- Hocam demis niye evin kapisina iyi bir kilit takmadin sanki ?
Bir baskasi :
- Evine hirsiz giriyor da senin nasil haberin olmuyor ? diye konusmus.
Bir digeri de :
- Hocam demis, kusura bakma ama evinin soyulmasının en büyük sebebi yine sensin.kıymetli eşyalar hiç orta yerde bırakılır mı?

Hoca kizmis :
- Yahu demis, iyi, güzel de kabahatin hepsi benim mi ?

Hirsizin hiç mi suçu yok !!!

edeb ya hu!