bugün

94 lü sözlük yazarları

kazık kadar olup da yeğeni, çocuğu yaşındakilerle didişmekten zevk alan ilginç insanlardan daha akıllı olabildikleri görülmüştür. kaliteli entryler girebilirler, aşk acılarını edebi bir dille anlatarak okuyanları duygulandırmayı düşünebilirler, sadece kendilerini tatmin etmek için yazmadıkları da olur kimi zaman, nerede olduklarının farkındadırlar.

en önemlisi, buraya yazar olmayı başarmışlarsa ve ağabeylerinin, ablalarının yanında uslu uslu entrylerini girebiliyorlarsa sözlüğün zeka seviyesinin gayet de üzerindedirler. sözlük için önemli olan da budur.

yani neyse ney, ama 15 yaşında çocuklarla uğraşan sözlük yazarından yeğdir bu tıpırcanlar. hayır kimisini görüyorum, "sen doğduğunda ben üniversiteyi bitirmiştim çikirik" diyor adam. eyvallah abim diyorum. birisi de geliyor ki aynı yaşta "eheh 94 yılında üretilmiş kaşar peyniri, küçük la bunlar nihihi" diyor.

psikolojimizi bozmayın, sevin bizi. sosyal hayatımızı etkilemeyin, düzene sokalım hayatımızı; böyle ilginçlikler yaparak aklımızı karıştırmayın. bluevelve'in akıllarımıza kazıdığı o dimağ kavramımızın içine sıçmayın.

yapın bunu, hor görmeyin bizi. ağbilerim, ablalarım, bühü..