bugün

uludağ sözlük moderasyonu

july4th, cikarinbeniburdan, rs ne la ve salca... evet bu 4 moderatör atılan özel mesajlara yada şikayetlere bir cevap vermemişlerdir. iletmiş olduğum mesaj aynen şu şekildeydi;

-------
tckimliknosuzyazar yazarın sözlükten silinmesini arz ederim!

ayrıca yazar alımlarını "ciddi" anlamda gözden geçirmenizin zamanı gelmedi mi? merak ediyorum.. bir kişi 5 entry girip nasıl yazar olabiliyor? hangi nedenlerden ötürü?

ilk entry si 15.04.2009 saat 02:22 bu kişi "nasıl" oluyor da 24 saat yani 1 gün bile olmadan yazar olabiliyor?

http://img25.imageshack.us/my.php?image=tc1b.png +

5, sadece 5 entry ile nasıl yazar oldu bu kişi?

5. entry si kendi tckimliknosuzyazar/#5047342 söylermisiniz bana bu nasıl oluyor?

leqenD adında bir yazar şu saatlerde; (LeqenD, 15.04.2009 18:42 ~ 18:43) tckimliknosuzyazar başlığını açıyor ve bu "tckimliknosuzyazar" yazar 5. entry sini kendi adını taşıyan başlığa giriyor.

daha geçen butür abuklukları yaşamadımı bu sözlük?!

bence en büyük sorun bu kişiyi kimin yazar yaptığıdır. modlar bu konuyu ele almalı.. kim yada kimler bu tarz kişileri sürekli olarak yazar yapıyor lütfen bunu bir belirleyin. görevi kötüye kullanmayın. yahu zaten hatrı sayılır kişilerle adam gibi bir yerlerde kendine yer ediniyor sözlük.. butür olaylarla (kalitesi diyemeyeceğim keza sözlüğün farklı amaçlarda kullanıldığı aşikardır.) elde olan hatrı sayılır yazarlarıda kaybetmeye başlayacaksınız. haberiniz olsun.

bu benim kaçıncı şikayeyim oldu bu tarzda bilmiyorum.. dikkate alınmıyorum sanırım.. yada sizin dikkatte almanız bir kişiyi çaylak/silik yapmanızdan ibaret.

moderasyon hakkında derin şüphelerim var şu saatten sonra. teşekkür ederim...

sarpedos
----------

sorunu tekrar dile getirmiş bulundum böylelikle ve kendilerinden gerçekten bir cevap beklemekteyim.

özellikle de;

"ilk entry si 15.04.2009 saat 02:22 bu kişi "nasıl" oluyor da 24 saat yani 1 gün bile olmadan yazar olabiliyor? 5, sadece 5 entry ile nasıl yazar oldu bu kişi?" sorusunu vurgulamak isterim tekrar tekrar.

ve tabiki, "bence en büyük sorun bu kişiyi kimin yazar yaptığıdır. modlar bu konuyu ele almalı.."