bugün

94 lü sözlük yazarları

birçok sözlük yazarının s.kinde olmayan yazarlardır.

s.kimde değil derken yanlış anlaşılmasın, yaşları s.kimde değil tıpkı cinsiyetlerinin olmadığı gibi. hatta özel mesajla muhabbet ettiğim kişilerin çoğunun cinsiyetini bilmem, "hacım, hocam" veya ".mına koyim hocam böyle işin, dediklerine katılıyorum vs." yazıyorum. lan bak düşün küfürlü konuşuyorum. ya karşıdaki hatun bir yazarsa? umurumda değil benim o konudaki yorumum önemli gerisi umurumda olmaz. karşıdaki kişi bireydir en başta.

neyse zannediliyor mu ki, 25-30 yaşındaki adam doğru düzgün yazıyor, abazan tavır içinde değil, kelimelerinden hayat tecrübeleri akıyor? lan öyle yazılar okuyorum ki sonra adama bakıyorum herif 18-19 yaşında "vay .mına koyim" diyorum çünkü, saçlarını dikip bar bar gezen, karı-kız derdinden başka bir de ismail yk çılgınlığının içine düşmüş günümüzün popüler gençliği içinde adam harbiden okumuş, araştırmış vakit ayırmış bilgiye. öte yandan bir bakıyorsun yalakalıklar, "eheheh" modunda yaklaşımlar bir halttan çakmadığı halde takılanlar adamın yaşına bakıyorsun 30 ama yaşının adamı gibi davranmıyor, türlü abazanlıklar, "nasıl hatun kaldırırım" düşüncesi içinde olanlar vesair. bir de hemen herkese "abi" çekenler var "abicim/ablacım seni coq sefiorum" modunda olanlar.

yazısını beğendiysem -benim düşüncemle paralellik göstermesi şart değil, sağlam bir üslup ve sağlam kanıtlar varsa- artılarım, beğenmediysem de eksilerim "aman şu erkekmiş bak şunu eksileyeyim, aman bu hatunmuş ohş yavrum daş gibidir memeleri, aman bu 15 yaşında s.ktiğimin bebesi dün boktun bugün koktun" demedim hiç.

bu sözlükteki kalitesiz yazar yığınını şöyle bir silkelesen iddia ediyorum yaş ortamalası 22'nin altında çıkmaz.

bir de nesil muhabbeti var, hiç bulaşmamak lazım.