bugün

hayat kısa

Katie Kirkpatrick... 21 yaşında, 23 yaşındaki nişanlısı Nick.
11 Ocak 2005 tarihinde ABD' de mutlu bir şekilde evleniyorlar... Katie ölümcül bir kanser ve günün bir çok saati ilaç alıyor... Nick onu bir çok kemo(terapi) seanslarında onu bekliyor.... Tüm ağrı, organ yıpranmaları ve morfinlere rağmen Katie evliliğinin her detayı ile kendi ilgileniyor ve devam ediyor... Elbisesinin hergün oluşan kilo kaybına göre bir kaç kez ayarlanması gerek, düğün Partisinde alışılmadık bir aksesuar da, Katie' nin tören ve resepsiyon sırasında kullandığı oksijen tüpü... Nick'in ebeveynleri, Oğullarının tatlı lise aşkı ile evlendiğini görmekten heyecanlılar.
Katie partide tekerlekli sandalyesinde oksijen tüpü ile, kocası ve arkadaşlarının söylediği şarkıyı dinliyor... Resepsiyon sırasında Katie' nin ara sıra dinlenmesi gerekti, Ağrı onu uzun sure ayakta durmasına izin vermedi...
Katie evlilik gününden 5 gün sonra öldü. Çok zayıf ve hasta bir kadının yüzündeki bir tebessümle evlendiğini görmek ne hoş bir duyguydu... Ne kadar sürdüğü önemli değil, Mutluluk erişilebilirin görüntüleriydi.... Yaşamlarımızı karmaşık hale getirmeyi bırakmalıyız.