bugün

nefret edilen kız modeli

- kendinden başka her kızı fahişe zanneder.
- "seni arkadaş olarak görüyorum" dediği erkeğe özellikle yakın olur. burnuna burnuna sokulur. kırıtır durur onun gözü önünde. "beni çok beğeniyo. içi gidiyo. hihihih. ama ben onu reddettim. hihihihi." şeklinde düşünceleri vardır. egosu bu kadar zavallıdır.
- sokakta abazanlar tarafından yediği bel altı lafları övünç kaynağı olarak görür. her yerde anlatır. bir de çok rahatsız olmuş gibi oflar, puflar. (bkz: istemem yan cebime)
- samimiyetsizdir. herkesin yüzüne "jnmmm" der. arkasından dümenler çevirir. sonra bir şekilde türlü türlü entrikalarla işin içinden çıkar.
- "çok şirinim, sevin beni" modundadır. bebek taklidi yapınca, herkesin mest olduğunu umar.
- hemcinslerinden nefret eder. hiçbir zaman bir kızla anlaşamaz. anlaşıyormuş, süper kankaymış gibi davranır. ancak insanların mutluluğunu hep kıskanır.
- hiçbir kıza "güzelmiş" diyemez. yediremez bunu kendine.
- hiçbir erkeği beğenmiyormuş gibi davranır. sokakta, okulda, evde, işteyken de "kim nereme bakıyo acaba? beğendi mi beni acaba?" diye etrafı gözetler.
- x markadan başka marka giymediğini iddia eder. daha düşük markaları beğenmez güya. ama gerçekte, beğenmediklerini bile giyecek durumu yoktur.
- "ay ben yemek yapamam" demeyi marifet zanneder. evde özel aşçısı vardır çünkü, o yapar yemeğini.*
- et yememeği asillik zanneder. vejeteryan olmadığı halde vejeteryan geçinir. sonra köfteleri, kebapları, sosis, sucukları götürür.
- soğan, sarımsak, pastırma kokusundan iğrenince leydi olduğunu düşünür.
- "sevgili" kavramı ona göre çıkardan ibarettir. hangi erkeğin nesi var, hep karşılaştırır. seçimini ona göre yapar. onun derdi, hava, gösteriş ve paradır.
- her forma girer. sabit bir duruşu yoktur. hatta, bir duruşu yoktur. nabza göre şerbet verir. olaylar nasıl onun çıkarına göre işleyebilir, onun hesabını yapar. ona göre davranır. tükürdüğünü yalamak onun kaderidir. ancak bu ona koymaz. isteyerek yapar.
- bir gün "x" den nefret ettiğini söyler, öbürsü gün x'in ona çıkar sağlayabileceğini düşünerek "x'i çok seviyom" der.
- asalak gibi yaşar. herkesin sırtından geçinir. bu yüzden, hiçbir zaman uzun süreli arkadaşlıkları yoktur.
- kafasını hep oyuna, fesatlığa, yalana, dolana çalıştırdığı için dersleri hep kötüdür.
- genel kültürü zayıftır, hatta yoktur. en basit şeyleri bile bilmez.
gerçekten büyük bir utanç kaynağıdır hemcinsleri adına.