bugün

oğuzhan özyakup

yitip giden bir başka yıldız. kendini mi kurtardı yoksa kendisine yazık mı etti zaman gösterecek. ama ben yeni bir uğur yıldırım vakası olacağını sanmıyorum. çünkü bu çocuk ciddi anlamda iyi bir futbolcu...

fatih terim'in "Milli takımımızda o formayı giymekten onur ve heyecan duyacak oyuncularımız var" açıklamasına gönderme yaparak şu efsane ayarı vermiş daha gencecik yaşında;
- Hangi Türk genci Türk Milli takımının formasını giymek istemez. Biz, futbola yeni başlamadık ki, çocukluğumuzdan beri futbol oynuyoruz. Bizi görüpte görmemezlikten gelenler, önce kendilerini yargılasınlar.
devam ediyor ayarlarına;

- Milli takımlara teklif edildiğimizde "O futbolcudan elimizde yüzlercesi var" denilip, bizleri kapıdan geri çevirenler, asıl suçlu olanlardır. Her futbolcunun onur ve şerefi vardır. Hangi milli takım futbolcusuna değer verip, o futbolcuyu bağrına basarsa, futbolcu da orayı tercih eder.

bu ülkenin hangi kurumu düzgün ki milli takımın scout ekibi ve sorumluları düzgün olsun. çok küçük bi umut var türkiye formasını giymesi için. ama verdiği bu ayarlar ego manyaklarını fena halde rahatsız ettiği için onu ay yıldızlı formayla bence asla göremeyiz.
http://www.milliyet.com.t...7.02.2009&b=Arsenalli
http://hurarsiv.hurriyet....5533&tarih=2009-03-26