bugün

orospu

hayatlari en fazla merak edilmesi gereken kadinlardir. agizlarindaki sakiz, dudaklarindaki ruj, dillerindeki laubali konusmalar ve küfürler, umursamazliklari sadece kamufile amaclidir. peki nedir asli, asillari? herhangi bir yerde müsteri beklerken dalinca uzaklara nedir düsündükleri? hayalleridir belki.kandirilmisliklari, aldatilmisliklari veya.
ya da cocuklari, ugurlarina orospuluk yaptiklari cocuklar. eger cocuklarini saymazsak en cok koyan da cocukluklaridir muhakkak. eger fakir bir aile kiziysa, annesinin yaptigi bez bebek ve yüzündeki gerekli/gereksiz tebessüm ile sokakta oynadigi zamanlari hatirlamasi. sari, silik hatiralar... ilk aski da olabilir. ilk askina endeksli pembe hayaller, panjurlu ve bahceli ev falan.
sonra birden silkiliverir orospu. bir sigara yakar. yine gerekli aksesuar ve mimiklerle kamufile etmistir kendini. yine fiyatini hatirlar. hani onun orospu oldugunu bilmeyenin, onun sadece gülüsüne deger bicemedigi halde birakin gülüsünü tüm bedenine bicilen bilmem kac dolari.