bugün

saadet partisi

nasıl bir siyasi hareket olduğunu anlamak için şunları bilmenizin şart olduğu partidir;

saadet partisinin dünya görüşünü ortaya koyan milli görüş'ün temelini islam dini oluşturur. yani sağ-sol, komünizm, gibi kavramlar daha yer yüzünde bilinmezken, milyonlarca insanın dini olan bir kaynağı vardır. siyasi olarak islamcılık ideasını savunur ki o da 200 yıllık bir geçmişi olan köklü bir akımdır. yani öyle sağ-sol gibi kavramlarla işi olmaz. her mazlumdan-zulümden bahsedeni, eşitlik, adalet, hak-hukuk diyenleri "sağcı-solcu" diye yaftalamadan evvel, mezkur kavramların islam dinindeki yerlerini ve önemini bir öğrenin.

maalesef yıllardır yapılan bir hatadır bu. sanki düşünce özgürlüğü, adalet, eşitlik gibi kavramlar, batı'dan ihraç ettiğimiz, demokrasi, liberalizm, komünizm vb. gibi ideolojilerin tapulu kavramlarıdır. sanki bu ideolojileri savunan insanlar dışında kimse bunlardan bahsedemez, bunları dert edinemez veyahut söz eder ya da dert edinirse o da hemen demokrat, liberal ya da komünist vb. olmak zorundadır. şüphesiz ki bu dar bir görüş açısının yansımalarıdır.

dediğim gibi kökleri yüzlerce yıllık bir düşünce sistemine dayanan bu oluşuma dil uzatan herkesin ideolojisine yüzlerce yıllık ömür diliyorum...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar