bugün

sade vatandaş

az önce yine izledim, yine çok beğendim. oldukça ciddi ve bir o kadar da gerekli konuların hiç de sıkıcı olmayan bir şekilde(burada okan bayülgen faktörü devreye giriyor) konuşulup tartışıldığı ntv programı. benim dışımda kalan genç nesil ne kadar izliyordur bilemiyorum ama sanırım gençler tarafından izlenebilitesi bu kadar yüksek olan en aklı başında tv programını yapıyor okan bayülgen. yeri gelince sinema, yeri gelince tıp, yeri gelince deniz korsanlığı...

sabahın 3 ünde disko kralı izliycem diye uyku akan gözlerine işkence etmek istemeyen nesildaşlarıma çok güzel bir alternatif; minimum magazin, minimum zevzeklik. sonra okan bayülgen'i eleştiriyosunuz "magazinel kültüre karşı ama programına şarkıcı-mankenleri çağırmadan da duramıyor" diye. buyur işte; izlemiyorsun ki!

bu şekilde, kendi içinde tutarlı olmayan insanlardan oluşan bir sosyal ortamda yaşamanın verdiği huzur içerisinde uyumak istiyorum sözlük. ben uyumak isterken ferhat göçer acı çekercesine şarkı söylüyor ya, benim canımı sıkan da bu işte.

iyi geceler sözlük!