bugün

aksi sözlük

bu bir alternatif sözlük ya da sözlük klonu değil baba. bir blog. ya da rebound.

bilenler bilir, favori yazarlarımdan sevgili dostum benjcev, yine hatırlayanlar olacaktır bir dönem kadın yazar kontenjanından siyahdalya'yla beraber uludağ sözlük'ü estiren ceketli ali dayı ve yine sözlükten olduğunu tahmin ettiğim fakat farklı nicklerle yazan erdem ve habp isimli (eğer sözlüktenlerse mesajla ulaşsınlar, onların nickini de belirteyim. edit: habp=kisiselbirileti, erdem=derin mavi imiş kayınço haberin olsun) (edit2: yine favori yazarlarımdan sevgili dostum rapper ninja da burada yazmaya başlamış) (edit3: noluyo aburim? yine favori yazarlarımdan sevgili deatly, trixx ve siyahdalya da yazmaya başlamış burada. giderek nefisleşiyor mübarek) kullanıcılardan müteşekkil bir kadroyla estiriyorlar aga bu adreste. ha, herkesin bir diğerinin nickini kullanması gibi bir manyaklık yapıyorlarsa bilemem, yapsalar da bana garip gelmez zira mevzuyla benzer bir anım var. lise sonda yeni bir edebiyat hocası geldi, asker eşiydi ve karı eşiyle nasıl bütünleşmişse karıda tam bir topçu albay hali tavrı vardı, olur olmadık her mevzuda asabiyeti zirve yapardı ve kulaklarımızın tozunu osmanlı tokadı aracılığıyla temizlemek hususunda oldukça maharetliydi. bir gün, boş geçen bir derste isimlerimizi ve ebeveynlerimizin mesleklerini öğrenmek istemek gafletinde bulunduydu, biz de bir arkadaşımla yer değiştirme ve meslekleri de taşağa sarma kararı aldık. sıra bize gelince arkadaş benim yerime kalktı, "ben enis. anam 'it kulübesi', babamsa bir 'lunapark'" dedi, ben arkadaşımın yerine kalktım, "adım konuralp. babam 'bir tas sıcak çorba' olarak görev yapıyor, annemse bir 'trt-int'" dediydim, ulan 17 yaşındaki adamlar için rezalet ve gerizekalıca bir espri anlayışıymış ama ne yalan söyleyeyim hala hayvan gibi gülüyorum. neyse, sanmıyorum adı geçen arkadaşların böyle bir şey yapacağını bakmayın siz bana.

neyse abi, adamların bütün yazılarını bir gecede yalayıp yuttuktan sonra msn'den benjcev'le yazıştık:

***

vaudeville:
dayıko ne güzel yazmışsınız lan beni de aranıza alsanıza, bir köşeciğe kıvrılır yazarım.

benjcev:
bi saniye babakis hemen geliyorum.

aaa, baktım herif gecenin bir körü durumunu "öğle yemeğinde" olarak değiştirdi, bekle allah bekle, gelen giden yok. iki dakika sonra başladım.

vaudeville:
şşş, orda mısın? şşş

şu anda bir titreşim gönderdiniz.

bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz.

bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz.

bu kadar sık titreşim gönderemezsiniz.

***

ulan nasıl sinirlendim. sırf bu kadar sık titreşim gönderebilmek adına hemen msn plus'ı indirdim ve eylemlerime son sürat devam ettim.

***

vaudeville:
kime diom lan? orda mısn şşş

şu anda bir titreşim gönderdiniz.

bu kadar sık titreşim gönderebilirsiniz.

bu kadar sık titreşim gönderebilirsiniz.

bu kadar sık titredeni de hiç görmediydim yiğidim bastır ohhhhhhh

***

ulan hala gelen giden yok iyi mi? ne bitmez öğle yemeğiymiş. sinirlendim tabii, girdim http://www.aksisozluk.net'e hemen, yazılardan birine "isimsiz" kaydıyla bir yorum bıraktım:

(isimsiz) dedi ki...

hafız ben enis. ben de sitenizde yazıyım mı lan? hadi lan belki beğenirsin bi oku, bi dene la.

10 şubat 2009 salı 22:39

-------

baktım yorumum silinmiş. tanımadılar lan herhalde diye düşünerek hemen "vaudeville for vendetta" rumuzuyla bir blogspot kullanıcı hesabı aldım, bir de öyle yapayım dedim:

vaudeville for vendetta dedi ki...

olum beni tanımadın la galiba az önce yazan bendim, hacı ben de sitenizde yazıyım diyom la, beni de alsanız ya aranıza.

10 şubat 2009 salı 22.43

-------

aaa, ne görsem beğenirsiniz a dostlar? aaa, üstüme iyilik sağlık. sen tut, son yazdığım yorumu da sil, üzerinize afiyet kurdeşen dökmüşsüm sinirden ayol. vay efendim sen misin beni siklemeyen diye düşünüp, sitenin okuyucu profilini manipüle etmek adına hemen gidip başkentin_asi_çocuğu_06 diye bi kullanıcı hesabı alıp döşedim yorumu:

başkentin_asi_çocuğu_06 dedi ki...

gardaş güzel yazmışın. (* (* (* enis baba şimdi asker 84/2 (* (* (* bu şarkıyı tüm sevdiklerime gelsinnnn........................

10 şubat 2009 salı 22.50

--------

şimdi onlar düşünsün!

****************

şimdi efendim, taşak goygoy bir tarafa, ondan bundan yazı, espri, içerik çalıp kendini yazar sanan hırsız ve intihalci at ağızlılara inat son derece özgün mizah içeriği, arada politikaya da selam duran kişilikli ve karakterli duruşu, zaman zaman cümlemizin ortak ilgi alanı futboldan da dem vurmayı es geçmeyen ve kimi zaman romantik, tam olarak hayatın merkezinden çözümlemeler hadisesi; bizzat kefil olduğum bir site, kefil olduğum yazarlar. şimdilik pek bilinmese de, hiçbir yeteneğin gizli kalmayacağı gerçeği doğrultusunda mutlaka tanınıp bilinecek ve ün yapacaklardır, zerre şüphem yok. neyse aga, buyur tıkla:

http://www.aksisozluk.net

bu kadar sık link gönderemezsiniz.

bu kadar sık link gönderemezsiniz.

bu kadar sık link gönderemezsiniz.