bugün

fenerbahçe

sezonun ilk yarısı bedava penaltılarla, rakiplerinin sahada çalınan haklarıyla buraya kadar geldiler, senelerdir fener atana kadar maç uzatmalar, uzatmalarda gollerle, baktılar olmadı atamadılar uzatmalarda sahte penaltılar...

noldu yabancı hakem? elinizde mi patladı? yabancı var geldiğinden beri penaltı alamıyorsunuz. ama sizin algılaronız bitmez tabi, önceki maçınızdaki var hakemini sosyal medyalarınızda galatasaray lisesi mezunu bile yaptınız, ahlaksızlar sürürü.

ee tabi ilahi adalet, kimsenin hakkını kimsede bırakmıyor. sivas gelir çakar, konya gelir çakar feleğini şaşırırsın işte böyle.

alsında biliyor musunuz ben sizin psikolojinizi çözdüm, sizin hazımsızlığınız sadece galatasaray, sizin sidik zoruyla berabere kalmayı başarabildiğiniz, bedava penaltı ile zar zor yenebildiğiniz takımlara nasıl 3 atar 5 atar 6 atar. sizin hazımsızlığınız burası, sadece galatsaaray. lan trabzona 5 attık, adamları yatmakla suçladınız, yok gs atınca böyle yapmıyordunuz bik bik bik.

lan olm uyanın artık kendinize gelin, her şeye kulp takarak, rakiplerin her türlü başarısını boklamaya çalışarak, ezeli rakibinizin yendiği her takımı yok bunlar bilerek yatttı minvalinde konuşmalarınızla, herkesi kendinizden bıktırdınız.

amk şu ülkede laf anlatılamayan gözünün önünzdeki gerçeği görmeyen 2 gurup var, birisi akpliler, 2. si fenerliler.

yeter artık açın gözünüzü silkelenin kendinize gelin. adam 6 yıldır hiçbir sportif başarı gösteremeden başınızda duruyor ve kendi ali cengiz oyunlarıyla bir dönem daha sizin hayatınızı sikecek.

yok başkana sahip çık bilmem ne bık bık, ya çıkmayın abi, defolsun gitsin, gitsin kendi holdinglerini yönetsin, sizin takımın içine etti uyanın artık kendinize gelin.